Mogelijke opvolger Banjo Kazooie is verdwenen in berenbos

Componist van de Banjo Kazooie-serie Grant Kirkhope heeft aangekondigd dat een opvolger van de avonturen van de beer en de vogel er niet meer in zit. Dit stelde hij tijdens een vragensessie op Reddit. In september 2012 vormde een enthousiast groepje van voormalige ontwikkelaars van de legendarische Nintendo 64-titels gezamenlijk onder de naam MingyJongo plannen om een vervolg te creëren. Die plannen zijn nu echter geheel verleden tijd:

The other guys actually had a secret meeting in a pub near Rare and we even got as far as having a character drawn up and a demo level type thing but it all fell to bits,” he stated. “Everyone’s got other jobs etc.
Toen het project werd aangekondigd was het plan om er een 3D-platform game van te maken. Hoewel het team het gevoel van Banjo Kazooie opnieuw wilde creëren, wilde het niet een directe kopie ontwikkelen. Het project zou in eerste instantie een Kickstarter-project worden. Wat vind jij, verliest de game-industrie een potentiële topper door deze combinatie van beer en vogel het berenbos in te sturen? Laat het hieronder weten.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Ik was dat MingyJongo project alweer helemaal vergeten. Dit is helaas toch wel weer jammer, want Banjo-Kazooie blijft wel één van mijn meest favoriete franchises, 🙁 waarvan Banjo-Tooie altijd mijn meest favoriete game aller tijden zal blijven!