PlayStation Vita-versie Borderlands 2 verschijnt in mei

Het is een goede dag voor Borderlands-fans. Niet alleen is er een nieuwe game, in de vorm van Borderlands: The Pre-Sequel, aangekondigd, er zijn ook nieuwe details rondom de PlayStation Vita-versie van Borderlands 2 verschenen. Zo zal de port, waar ontwikkelaar Iron Galaxy Studios verantwoordelijk voor is, in mei verschijnen.

Daarnaast heeft men laten weten dat de game de Cross-Save-functionaliteit zal ondersteunen. Als je dus al tientallen uren in jouw save op de PlayStation 3 hebt gestoken, kan je hier direct op de PlayStation Vita mee verder. Vanzelfsprekend wordt er ook ondersteuning geboden voor online co-op met maximaal vier spelers.

Tot slot zal Borderlands 2 voor de Vita ook een gedeelte van de al verschenen downloadable content voor de game bevatten. Het gaat hier om zes uitbreidingen, namelijk Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, the Psycho en Mechromancer character classes, the Collector’s Edition pack en het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  JEEEJJ!!!! 🙂

  Borderlands 2 was geweldig en 1 van mijn favoriete games van 2012. Er kwam de laatste tijd wel veel DLC uit dus die moet ik allemaal nog spelen en straks ook de PS Vita versie en dit najaar een nieuw deel! 😉

 2.   
  WesterW's avatar

  Maar… wanneer je het Vita-exemplaar koopt, kun je dan ook je save-file meenemen naar de consolebroer als het gaat om DLC als je deze nog niet hebt op de PlayStation 3?

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Eindelijk hopelijk voor 16 mei dan ga weekend weg dan heb ik gelijk iets te spelen als daar ben en me verveel even.