Borderlands 2 en Dishonored dit weekend gratis op Steam

De vakantieperiode is voorbij, de grote uitgaven zijn gedaan, kortom: het wordt weer elke euro omkeren de komende weken. Gelukkig betekent dit niet dat je je hoeft te vervelen, want dankzij Steam kun jij een fantastisch gameweekend tegemoet gaan voor welgeteld nul euro.

Zowel Borderlands 2 als Dishonored is dit weekend namelijk volledig gratis te spelen via Steam. Als je de spellen ook daarna nog wilt spelen, kun je ze tijdelijk met korting aanschaffen. Zo kost Borderlands 2 nog maar 7,49 euro en Dishonored is zelfs voor 3,74 euro al op de kop te tikken! Ook de GOTY-edities van beide spellen, die alle DLC bevatten, zijn in de aanbieding en kosten respectievelijk 11,24 euro en 8,49 euro.

De aanbiedingen lopen tot maandag 19:00 uur, dus wees er snel bij.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  daar komen jullie wel laat mee

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Dishonored kan je makkelijk in een weekend uitspelen, dus veel plezier voor de mensen die ‘m nog niet hebben.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  nielsiebro schreef, "daar komen jullie wel laat mee"

  GN is meestal wat laat als het om steam dingen gaat! (summer/winter sales gaan iets sneller)

  but better late than never!
  ๐Ÿ˜†

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  gatemaster64″][quote=”nielsiebro schreef, "daar komen jullie wel laat mee"

  GN is meestal wat laat als het om steam dingen gaat! (summer/winter sales gaan iets sneller)
  but better late than never!
  ๐Ÿ˜† [/quote]

  Omdat summer/autumn/winter sale meestal van te voren wordt aangekondigd. Ik vermoed dat de redactie afgelopen donderdag en vrijdag niet op Steam zijn geweest en pas vandaag heeft gezien dat Borderlands 2 en Dishonored gratis te spelen zijn dit weekend. Beide zijn al sinds donderdag gratis te spelen. ๐Ÿ™‚

  Te laat? Dat zeker, ik hoop dat ze Steam in de toekomst dagelijks of meer gaan checken. Ik kijk elke dag op Steam, al ben ik niet aan het gamen. Ik laad gewoon even de hoofdpagina om te kijken wat allemaal in de aanbiending is, bijv. als ik avond dienst heb.