Super Smash Bros.-bedenker is enthousiast over PlayStation 4

Masahiro Sakurai, het meesterbrein achter Super Smash Bros. en Kirby, is enthousiast over de PlayStation 4. In een column prees hij de nieuwe console van Sony om het design en de grafische kracht. Sakurai liet weten dat hij de spellen er zo goed uitzien, dat vaak vergeet dat hij een game aan het spelen is!

Sakurai is in zijn column zo enthousiast dat het lijkt alsof hij aandelen heeft in Sony:

PlayStation 4 is good-looking, the DualShock 4 is light and using it feels good, Remote Play can reliably handle even action games, and the network functionality is well done. The machine power is another attractive factor, there is no loss of detail in the image, and it looks so natural and spontaneous that you often forget that you’re playing a game.
Sakurai meldde tevens dat fanboy-oorlogen tussen Sony en Nintendo hem niet interesseren. Dat is ook de reden waarom hij zo openlijk positief is over Sony’s PlayStation.

Bovendien vertelde Sakurai dat hij het goed vindt dat ontwikkelaars tegenwoordig games kunnen maken zonder daar heel veel tijd in de stoppen. Hij hoopt dan ook dat een indie-ontwikkelaar ons binnenkort zal verrassen met “een meesterwerk”.

Masahiro Sakurai werkt momenteel aan Super Smash Bros. voor de Wii U en 3DS. Deze game moet dit jaar nog verschijnen.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik weet zeker dat als deze man. Een playstation all star game zou maken. Dat het een enorm succes zal worden. Hij heeft namelijk al bewezen dat ie fantastische games kan maken.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    fdennis schreef, "Ik weet zeker dat als deze man. Een playstation all star game zou maken. Dat het een enorm succes zal worden. Hij heeft namelijk al bewezen dat ie fantastische games kan maken."

    Mag hij het volgende deel maken aangezien die nu op de playstation niet zoveel aan is, ik dacht eerst echt leuk enzo maar viel wel mee eigenlijk.