Nieuwe update PlayStation Home voegt trophies toe

Hoewel Sony nog altijd niet heeft laten weten of PlayStation Home ook zijn opwachting zal maken op de PlayStation 4 wordt de ontmoetingsplaats nog altijd trouw ondersteunt door het Japanse bedrijf. Chris Owen, community manager bij PlayStation Europe, heeft nu via Twitter zelfs laten weten dat het in 2008 verschenen PlayStation Home morgen, op woensdag 12 maart, een nieuwe update zal ontvangen waarin eindelijk trophy-ondersteuning wordt toegevoegd aan Home:

PlayStation Home v1.86 coming on Weds 12 March, introduces Trophies! *ping*
Owen voegde daar aan toe dat de trophies ook met terugwerkende kracht behaald kunnen worden. Indien je eerder al aan de eisen voor een trophy hebt voldaan, zal jouw trophy-collectie morgen dus direct vergroot worden. Rest ons niet anders dan dit nieuwsbericht af te sluiten met een heuse hit van Hans Otjes, waarin onze huiszanger het gratis ‘social gaming platform’ bezingt.

)

  1.   
    Leukste's avatar

    Als hun denken dat trophies een toevoeging zijn voor PS Home moeten ze dat vooral doen. Ik heb er eens op rond gekeken en een potje gebowld. Maar was er al snel klaar mee.

  2.   
    Streetfighter81's avatar

    Ik zit bijna dagelijks op home vooral als ik te moe ben om te gamen. Maar ik vind home meer een chatprogramma dan iets anders. Ben dus erg benieuwd waar ze die troffeen op gaan baseren. Want de meeste mensen staan daar in groepjes te praten en om te zeggen dat dat troffee waardig is ik vind van niet

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Ik heb het een keer opgestart en daarna nooit meer aangeraakt

  4.   
    Rivado's avatar

    Slimme actie van Sony, vele gamers, waaronder ik, zijn trophy hunters in hart en nieren. Ik heb Home nooit veel gespeeld, maar als er trofeeën te verdienen vallen, ga ik Home toch maar weer een bezoekje brengen!
    Off topic: Leuke muziek jongens! Erg goed gedaan, klinkt erg professioneel allemaal!

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Goldcobra schreef, "Ik heb het een keer opgestart en daarna nooit meer aangeraakt"

    Ik ook en een beetje rond gelopen enzo maar was snel uitgekeken, ik had het ook weer verwijderd van me ps3 nam te veel ruimte in op me 40gb schijfje toen 😛