Dishonored 2: Darkness of Tyvia opgedoken in fact sheet voor E3

Deze week kwamen de eerste geruchten langs omtrent Dishonored II: Darkness of Tyvia, die mogelijk op de E3 wordt onthuld. Nu lijkt er nog een legitiem gerucht opgedoken te zijn, die de aankondiging van het vervolg op Dishonored steeds aannemelijker maakt.

In een pers fact sheet voor de E3 is namelijk te zien dat Dishonored II aankomende zomer wordt onthuld en dat de game in 2016 een release krijgt. Bethesda neemt dus nogal de tijd, wat zeker goed kan zijn voor de titel, anderzijds heeft Bethesda het heel druk met grote titels de komende tijd.

Players will step into the shoes of a new main character who must annihilate the outsider in the new location of Tyvia. The character will also have new and updated powers.
Verder lijkt bekend te zijn dat ontwikkelaar Arkane Studios bezig is de met de id Tech 5-engine, dat we een nieuwe protagonist onder handen krijgen die een ‘outsider’ moet uitschakelen in de nieuwe locatie Tyvia, dat het personage nieuwe en geüpdatete powers krijgt, dat er een multiplayer in zal zitten en dat we de DOOM-bèta kunnen testen.
In case you are wondering, the misspelling Access is due to being an early draft of the E3 Press-Fact sheet, which will head out at the end of March officially to the press. A corrected version is available.
De eerste versie van de fact sheet leek nep, omdat er een spelfout in zat. Er is nu een verbeterde versie, dus we wachten op een reactie van Bethesda.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Een multiplayer? Als het ten koste gaat van de kwaliteit van de singleplayer wil ik het liever niet. Anders kan extra content geen kwaad. En 2016 klinkt voor mij goed, want zo hebben ze weer wat tijd om te ontwikkelen en dan wordt de game hopelijk weer een top titel zoals het eerste deel :3

  2.   
    Hitman047's avatar

    Nah. De versie die maandag verscheen vond ik twijfelachtig, deze is overduidelijk fake. Die spelfout is lang niet het enige wat er mis mee is. 😳

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Laten we alsjeblieft niet vergeten dat de Fallout-troll al eens eerder iets heeft geflikt en zoals Bethesda medewerkers al eerder hadden gezegd: VERTROUW NIKS DAT NIET OFFICIEEL BEKEND IS GEMAAKT.

    Ik denk dat het dezelfde gozer is als van die Fallout Website, hij zei al dat hij nog een keer terug zou komen met iets groters, dit zou het best wel eens kunnen zijn.