Age of Mythology: Extended Edition aangekondigd tijdens Age of Empires II-sessie

Naast dat Age of Empires II al een HD-remake heeft gekregen, krijgt ook Age of Mythology er één. Tijdens een livestream speelsessie van Age of Empires II HD op Twitch werd namelijk door het streamingteam van Microsoft via een grappige wijze de Age of Mythology: Extended Edition onthuld.

Gedurende de stream kwam een alpaca handpop in beeld die op het toetsenbord begon te slaan. Na een aantal mislukte pogingen werden de juiste knoppen ingedrukt en verscheen het logo van de Age of Mythology: Extended Edition.

Jammer genoeg zijn er geen details onthuld, maar deze editie zal in ieder geval de originele game bevatten, plus de expansion The Titans, en hij verschijnt op Steam. De HD-versie van Age of Empires II is vorig jaar niet heel goed ontvangen, dus wat deze editie gaat brengen blijft afwachten. Ontwikkelaar Hidden Path Entertainment ontwikkelt de Extended Edition en komt ook nog met een extra campagne voor The Forgotten, de expansion van Age of Empires II HD.

  1.   
    Beukyboy's avatar

    Geweldige game, speel hem nog steeds. Ben benieuwd wat deze versie brengt. 😉

  2.   
    Moodey's avatar

    Ha mijn jeugd, ik zag hem bij een vriend van me broer en toen heb ik t zelf gekocht (toen ik 11 of 12 was) heb m nog steeds, geweldig spel! nu maar eens kijken hoe de HD versie is

  3.   
    Hillianii's avatar

    Mooi!!

  4.   
    Neolite's avatar

    Geweldige game die ik sinds de launch nog bijna wekelijks even speel als tijdverdrijf. De prijs maakt mij dan ook echt niet uit, deze komt in mijn collectie!

  5.   
    Daniel Z's avatar

    Veel tijd in gestoken vroeger. Niet beter dan Age of Empires II, maar een goede en vermakelijke game. Benieuwd of deze versie meer gaat bieden dan de HD-remake van Age of Empires II.

    Zeer jammer dat Ensemble Studios moest sluiten, had graag een vierde Age of Empires gezien!

  6.   
    Tadao's avatar

    Hopelijk breiden ze het uit met wat nieuwe facties~! Oosterse mythologie in de mix gooien, oni vs cyclops

  7.   
    Koen's avatar

    Met een paar tweaks is het origineel in 1080p te spelen. Ik ben benieuwd wat ze dan gaan ‘verbeteren’.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mooi zo ik heb de cd’s thuis nog liggen maar in steam veel beter, weg met die cd’s en codes invoeren.
    Ik vond het echt een geweldig spel, voor mij zelfs leuker dan age of empires.

    Ik ben ook blij krijg dit spel niet meer aan de praat op me pc, ligt denk ik aan me amd kaart rollercoaster tycoon 2 werkt ook niet, me laptop met nvidia nergens last van(Beide windows 8 pro 64 bits).

  9.   
    Talska's avatar

    Dit allemaal ga ik binnenkort ook weer spelen.