Krijgt ook Age of Mythology een Definitive Edition?

Op de PC Gaming Show op de E3 van 2017 werd Age of Empires: Definitive Edition aangekondigd, waarna al snel nog een sloot aan Age of Empires-aankondigingen plaatsvonden, met als hoogtepunt Age of Empires 4.

Echter, het lijkt erop dat ontwikkelaar Relic Entertainment ook plannen heeft voor zusterserie Age of Mythology: in een interview met Eurogamer zei creative director Adam Isgreen dat de studio mogelijk terugkeert naar Age of Mythology wanneer alle Definitive Editions van de Age of Empires-serie en het nieuwe deel klaar zijn.

Op de afgelopen E3 werd bekendgemaakt dat Age of Empires 2: Definitive Edition deze herfst moet verschijnen, ongeveer anderhalf jaar na het eerste deel. Het gaat dan ook nog wel even duren voor we wat nieuws van Age of Mythology gaan zien.

Ook liet Isgreen in het midden wat we in de toekomst van de franchise mogen verwachten. Een Definitive Edition ligt in de lijn der verwachtingen, maar in 2014 verscheen ook al de Extended Edition van het oorspronkelijke spel, waarvoor tevens een nieuwe patch staat te verschijnen. Nog een remaster zou dan ook enigszins teleurstellend zijn.

Hoe dan ook, Age of Mythology lijkt zeker niet dood. Houd Gamersnet dan ook in de gaten voor het laatste nieuws!

  1.   
    BozeBever's avatar

    Gewoon een nieuwe en stoppen met deze oppoets-heisa. De melkkoe is helaas voor mijn gevoel nog niet leeg…

  2.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    Laat maar komen. Ik heb deze games vroeger met veel plezier gespeeld.

  3.   
    Neolite's avatar

    Dit is nou dus juist iets wat gezien de laatste update etc.. van mij niet hoeft. Wat mij betreft kondigen ze Age of Mythology 2 aan na de release van Age of Empires 4.