Uncharted Collection mogelijk onderweg naar PlayStation 4

Hoewel PlayStation 4-gamers het vizier momenteel vooral op de nieuwe Uncharted hebben, is er een kans dat er al wat eerder reden tot juichen is. Volgens een Italiaanse bron is Sony van plan om een Uncharted Collection uit te brengen voor de PlayStation 4.

Deze bundel zou niet alleen Uncharted Drake’s Fortune, Uncharted 2 Among Thieves en Uncharted 3 Drake’s Deception bevatten, maar ook de PlayStation Vita-games Uncharted: Golden Abyss en Uncharted: Fight for Fortune. Daarbij zouden de games geen eenvoudige ports worden, maar ook alvast wat mogelijkheden van de next-gen console benutten.

Uiteraard is het slechts een gerucht en een gepaste hoeveelheid zout is zeker op zijn plaats. Indien het gerucht waar blijkt te zijn, verschijnt de Uncharted Collection eind 2014 voor de PlayStation 4. Het zou in elk geval een logische stap zijn om nog meer mensen kennis te laten maken met de serie, voordat Uncharted 4 in de winkels ligt.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik hoop het! Ik heb nogmaals de Uncharted serie nooit gespeeld maar ik zou er dolgraag aan beginnen voordat Uncharted 4 uitkomt!

  2.   
    fdennis's avatar

    Als ze de games grafisch gaan oppoetsen dan ga deze collectie zeker halen. Ben echt enorme fan van de Uncharted serie. Al vond ik de Vita versie wat minder.

  3.   
    Daan's avatar

    Ga ik zeker kopen! 🙂

  4.   
    Leon's avatar

    De Vita-versie was inderdaad een tegenvaller, maar de drie PS3-delen zou ik graag nog een keer (ditmaal in écht HD) spelen 🙂

  5.   
    stoneface's avatar

    Ik ga deze niet kopen ik zie het nut er niet van in om ze zowel op ps3 als op ps4 te hebben. Ik zie amper het verschil tussen spellen van 720p of 1080p maar het ik zeker leuk voor diegene die nog niet bekend zijn met de uncharted serie.

  6.   
    Hercules's avatar

    ooowww shit laat maar komen!

  7.   
    djTheHague's avatar

    Als deze er komt ga ik ‘m zeker kopen! Lijkt me sowieso leuk om de eerste drie delen opnieuw te spelen voordat ik met vier aan de slag ga.

  8.   
    Hillianii's avatar

    Gaaf!

    En nu nog een Ezio trilogie op de Ps4, top!

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leuk als je het nog niet gespeeld heb, zal leuk zijn als ze het ook een beetje oppoetsen voor de ps4.