PlayStation 3-servers Uncharted en The Last of Us gaan snel offline

Met de Uncharted: Nathan Drake Collection zijn de avonturen van Drake speelbaar op de PlayStation 4, maar desondanks zijn de servers voor de PlayStation 3-versies van de titels nog altijd online. Daar komt binnenkort echter toch écht een einde aan, want ontwikkelaar Naughty Dog heeft aangekondigd deze per 3 september offline te halen. Hetzelfde geldt voor de servers van The Last of Us en The Last of Us: Left Behind.

Ter ere van het aankomende einde van de multiplayer-modi van deze games, is alle DLC die daarmee te maken heeft gratis totdat de servers officieel op zwart gaan. Daarbij zitten alle gameplay- en cosmetische items inbegrepen, zodat je echt de volledige multiplayer van de oudere versies van de Uncharted- en Last of Us-games kunt beleven zonder een cent te betalen.

Het gaat dus echt alléén om de PlayStation 3-edities van de betreffende games. Als je de DLC op je PlayStation 4 probeert binnen te halen, zul je wél geld moeten neertellen.

Ga jij voor 3 september nog een laatste paar multiplayer-potjes Uncharted of The Last of Us spelen?

  1.   
    dandanna's avatar

    Ik zou bijna (for old times’ sake) mn PS3 afstoffen en UC2 erin knallen. Heb destijds veel uurtjes in de MP gestoken met veel plezier.