Ieder jaar een nieuwe Spider-Man film

Sony is van plan om jaarlijks een nieuwe Spider-Man film uit te brengen, zo meldt Variety op haar website. Momenteel staat The Amazing Spider-Man 3 gepland voor 26 mei 2016 en de vierde film voor 8 mei 2018. Nu hoor ik jullie meteen denken, dat is toch niet ieder jaar? Dat klopt, want Sony doelt namelijk op een jaarlijkse film in het Spider-Man universum.

De superheld zal niet jaarlijks in iedere film centraal staan. Zo weten we bijvoorbeeld dat er al een tijdje wordt gewerkt aan een Venom-film. Het zou goed kunnen dat Sony deze film in 2015 gaat uitbrengen. Een andere spin-off waar Sony aan werkt is die over Sinister Six, deze verschijnt dan mogelijk in 2017.

Als onze theorie klopt zal een officiële aankondiging voor de Venom-film niet lang meer op zich laten wachten. Wie weten krijgen we aan het einde van The Amazing Spider-Man 2 wel een teaser te zien. Deze film draait vanaf 24 april in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

Variety wist ook nog te melden dat zowel regisseur Marc Webb, hoofdrolspeler Andrew Garfield als Paul Giamatti, die de rol van slechterik Rhino speelt, zullen terugkeren voor de derde film. Afgelopen oktober werden scenaristen Alex Kurtzman, Roberto Orci en Jeff Pinkner nog aangetrokken om het scenario van de film te schrijven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren