Brits magazine kondigt per ongeluk nieuwe Call of Duty aan?

Eerder heeft Activision officieel bevestigt dat Infinty Ward de nieuwe Call of Duty gaat maken, wat leidde tot speculaties in de gamewereld. Wordt de nieuwe Call of Duty een vervolg op Modern Warfare? Op Ghosts? Of krijgen we iets heel nieuws?

Nu blijkt dat het hoogstwaarschijnlijk een vervolg op Call of Duty: Ghosts zal worden. Het Britse magazine Games TM maakte namelijk een tof artikel met de meest gewilde games van 2016. Naast natuurlijk The Division, Uncharted 4 en Mass Effect: Andromeda, stond dat pardoes ook Call of Duty: Ghosts 2 in het rijtje. Verwacht in november, en ontwikkeld door Infinity Ward. In het artikel haalt de auteur het vertrek van creatieve strategist Robert Bowling en het slechte ontvangst van de game aan, maar houdt hoop in het nieuwe deel.

Tot op heden hebben zowel Activision als Infinity Ward niet gereageerd op het artikel, maar het lijkt erop dat we eind dit jaar weer aan de slag kunnen met onze trouwe Duitse herder Riley.

 1.   
  TheBestGamer's avatar

  Persoonlijk vond ik ghosts niet de slechtste cod, tuurlijk waren er minpunten die ook zeker verholpen hadden kunnen worden mits infinity ward ook naar de community had geluisterd. Ik hoop persoonlijk dat ze geleerd hebben ervan en dat ze met een mooie cod aan komen zetten zoals cod4 en mw2.

 2.   
  nielsiebro's avatar

  Hoe kan je na al die haat en slechte reviews nou een ghosts 2 maken??????????

 3.   
  xrage's avatar

  Dus battlefield wordt het 🙂
  lekker wo1 spelen, eindelijk.

 4.   
  Throbert's avatar

  Oud nieuws. Deze foto circuleerde het Internet vorige maand al. Het is gwn een wens van de auteur, hij wil graag Ghosts 2 zien. De ‘gameplay’ is gewoon van Ghosts. Ook al bevestigd dat het een eigen mening was

 5.   
  Throbert's avatar

  nielsiebro schreef, "Hoe kan je na al die haat en slechte reviews nou een ghosts 2 maken??????????"

  Er waren geen slechte reviews, alleen mensen die met de massa meepraten en het een slecht spel noemen.
  Een vervolg kan alleen maar beter worden dan het eerste. Infinity Ward heeft nu 2.5 keer zoveel man werken dan toen bij Ghosts 1 en ze hoeven nu maar op 3 platforms te focussen ipv 6.

 6.   
  Pim Huberts's avatar

  Hoopte t al omdat ik ghosts niet heel slecht vond maar omdat je zo snel dood was ging iedereen campen en er waren minpunten maar ik geloof als infinity ward goed naar de community luistert kan het een goede game worden alleen heb altijd in je achterhoofd het is ook de maker van modernwarfare en dat is voor heel veel mensen de beste cod serie die gemaakt is

 7.   
  DoeMaarWat's avatar

  Haha, Call of Duty

 8.   
  Fabianb's avatar

  Dat meeeen je niet. Een vervolg op Ghosts? Waarom zou je dat dan weer doen. Als dit uberhaubt waar is natuurlijk.

 9.   
  DennyPS4's avatar

  Einde van call of duty. Gewoon niet luisteren naar de community..

 10.   
  boogy0603's avatar

  ghosts vond k niet zo een slechte game aw vond k slechtee heb er wel zin in sowieso ga k wel naar de nachverkoop voor mij is dat nu traditie als word een saaie cod k heb er altijd plezier mee

 11.   
  PaNNa's avatar

  Als dit waar is , fail voor CoD. Skippen deze bullshit..

 12.   
  Hitman047's avatar

  Pure speculatie. Het staat zelfs in de tekst. 😳

 13.   
  Emrys1804's avatar

  Als het zo is kijk ik er in ieder geval wel naar uit

 14.   
  Moodey's avatar

  Man man man.. Hebben we niks aan.

 15.   
  Alfa Warrior's avatar

  Met een schema van: 1x per jaar wat uitgeven is het niet echt een aankondiging maar meer een verwacht patroon.

 16.   
  DaanDeGamer's avatar

  Wie heeft hier nou zin in???