Uitgelekte documenten wijzen op demo en nieuwe DLC voor Call of Duty: Ghosts

Uit uitgelekte documenten blijkt dat Activision een demo, een trial weekend en flink wat DLC in de planning heeft staan voor Call of Duty: Ghosts. Volgens de documenten is het bedrijf van plan om op 7 maart een gratis multiplayer demo uit te brengen, die iedereen toestaat om de Team Deathmatch- en Domination-modi te spelen op de maps Strike Zone, Warhawk en Prison Break. Spelers zullen hun eigen soldaat kunnen aanmaken en met maximaal vier vrienden een trial van de Extinction-modus kunnen spelen.

Eerder nog, op 4 maart, kunnen Xbox-bezitters aan de slag met nieuwe Personalization Packs. Deze bevatten skins van onder andere Makarov en Zakhaev, de slechteriken uit Modern Warfare. Ook een Hazmat-pak en Rorke staan op het menu.

Later in maart volgt een trial-weekend voor de Onslaught DLC. Gedurende het hele weekend zullen alle Call of Duty: Ghosts-spelers dit DLC-pakket gratis kunnen uitproberen. Dit betekent dat ze aan de slag kunnen met het nieuwe Maverick-geweer op de mappen Fog, Containment, Bayview en Ignition. Ook de eerste episode van de Extinction-modus zal gratis te spelen zijn, evenals een mysterieus iets genaamd “The Ripper”.

Kortom: bezitters van Call of Duty: Ghosts hoeven zich in maart niet te vervelen.

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    die multiplayer-demo is vast niet oneindig ‘houdbaar’? :p