DICE onthult eerste details over Battlefield 4 Naval Strike DLC

De Second Assault DLC voor Battlefield 4 is pas vanaf volgende week verkrijgbaar, maar DICE werkt nu alweer keihard aan het volgende contentpakket. De Zweedse ontwikkelaar heeft zojuist de eerste details gedeeld over deze nieuwe uitbreiding, die bekendstaat onder de naam Naval Strike.

In Naval Strike staat, zoals de naam al doet vermoeden, de zee centraal. Alle mappen spelen zich dan ook af in de zee van Zuid China. DICE omschrijft de mappen als volgt:

Blow open a crashed passenger plane and capture fishing villages across the tropical Lost Islands. Drop a submarine on your foes as you infiltrate a naval base or rush between shipping docks and rocky islands on the massive Wave Breaker map. Wage war across stormy seas in the largest ocean stretch in a Battlefield map yet with Nansha Strike. Storm an abandoned cliff-side resort, or get lost in the breathtaking vistas in Operation Mortar.
Daarnaast bevat Naval Strike vijf nieuwe wapens, een hovercraft-voertuig, tien assignments, twee gadgets (een attachment dat drie granaten afschiet en de Anti-Heli Mine), evenals de gloednieuwe Carrier Assault-modus. Dit is een vernieuwde versie van de geliefde Titan-modus uit Battlefield 2142.

Het Naval Strike-uitbreidingspakket voor Battlefield 4 is vanaf eind maart beschikbaar voor Premium-leden.

 1.   
  lassieman's avatar

  een attachment dat drie granaten afschiet en de Anti-Heli Mine

  Erg slecht idee, net alsof er nog niet genoeg granaten zijn? En heli’s zijn zo goed dat er meer manieren moeten komen om ze uit te schakelen?

 2.   
  NoFearz's avatar

  Echt de beste gamemode die ik gespeeld heb 🙂

 3.   
  Cooky-NL's avatar

  Ben weer benieuwd..!

 4.   
  MisterMDW's avatar

  Titanmodus !! ^^ 😆

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ooo ben benieuwd wat er allemaal is veranderd en geüpdatet is met die vernieuwede Titan Mode.
  Want bij mij was dat ook een van mijn absolute fav modus in Battlefield.

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Hopelijk lossen ze de lag op die ik regelmatig heb op de ps4 en met killzone shadow fall heb ik nergens last van.

 7.   
  Overload14's avatar

  Van lag heb ik op de Ps4 niet echt veel last van. Natuurlijk als ik conquest speel met 64 man is er soms wel een delay maar niks serieus.. En ik wist gewoon dat ze met Naval Strike Titan mode terug gingen brengen want als ze dat niet hadden gedaan was dat een gemiste kans. Want de setting is nu toch weel zeer toepasselijk voor Titan mode 🙂

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Sorry jongens, maar dit nieuws is al enkele dagen oud

 9.   
  defjam's avatar

  Ik zie al een helicarrier voor me van the avengers, voor de titanmode

 10.   
  DexMax's avatar

  @Goldcobra omdat het al ergens anders staat hoeft een NIEUWS-site als GamersNET het niet meer te melden? Niet iedereen kijkt op het Battlefield blog.

 11.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  soldierarjan schreef, "Hopelijk lossen ze de lag op die ik regelmatig heb op de ps4 en met killzone shadow fall heb ik nergens last van."

  Amen, ik ben hier nu ook een beetje klaar mee! 😡

  Ik betaal nu voor een service om online te gamen dus ik verwacht dat ik op zijn minst normaal een mp kan spelen maar de Lag in Battlefield 4 maakt gewoon heel die ervaring kapot!

 12.   
  Neolite's avatar

  Extreem goede herinneringen aan Titan Mode! Het concept werkte als een trein en het is dan ook erg jammer dat DICE er nu pas weer mee komt. Titan mode was ontzettend vernieuwend en daarnaast zat het gewoon heel erg goed in elkaar. Als men dit goed uit weet te werken dan mag je mij hier altijd wel wakker voor maken.

 13.   
  marklin989's avatar

  eindelijk