Call of Duty: Ghosts krijgt Captain Price DLC, badeend-camouflage en meer

Afgelopen donderdag hintte Activision al naar een Captain Price skin voor Call of Duty: Ghosts en de recente onthulling komt dan ook niet als een grote verrassing. Dat maakt de onthulling er niet minder tof op, zeker aangezien we nog flink wat andere andere content kunnen verwachten.

Zo kun je jouw wapens en player card binnenkort opvrolijken met verschillende thema’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je wapen te voorzien van coole vlammenstickers en voor de wat minder serieuze spelers komt Activision met een heus bandeend-pakket. De personalisatiepakketten kosten ieder 1,99 dollar.

Daarnaast zal Infinity Ward verschillende personages uit de verhaalmodus van Ghosts toevoegen aan de multiplayer. Voor 1,99 dollar kun je Keegan, Merrick, Elias of Hesh aanschaffen. Captain Price is met een prijskaartje van 3,99 dollar wat duurder, maar hij wordt dan ook geleverd met een personalisatiepakket dat een player patch, player card, wapen-camo en snorren-vizier (awesome!) bevat.

Alle hierboven genoemde content verschijnt op 18 februari voor de Xbox 360 en Xbox One. Ruwweg een maand later kunnen pc- en PlayStation-bezitters met de DLC aan de slag. Screenshots van de nieuwe content vind je hieronder.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Verluci's avatar

    Moet toegeven dat vooral die eendjes best wel grappig zijn. En och, voor ongeveer €1,50 kan het ook nog wel

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Verluci schreef, "Moet toegeven dat vooral die eendjes best wel grappig zijn. En och, voor ongeveer €1,50 kan het ook nog wel"

    Volgens mij betalen wij gewoon €1,99

    Waarom doen ze niet gewoon het hele pakket voor €4,99 verkopen? Niet dat ik het ga aanschaffen. Lijkt mij gewoon beter om alles in 1 pakket te douwen.