Releasedata The Sly Trilogy en God of War Collection voor PlayStation Vita onthuld

Hoewel Sly Cooper: Thieves in Time ook voor de PlayStation Vita verscheen, zijn de drie voorgaande Sly-games tot op heden niet speelbaar op Sony’s handheld. Daar komt binnenkort verandering in, want in navolging van The Jak & Daxter Trilogy zal ook The Sly Trilogy zijn opwachting maken op de PlayStation Vita.

Sony heeft nu bekendgemaakt dat deze collectie van drie PlayStation 2-klassiekers vanaf 16 april verkrijgbaar is voor de Vita. Daar blijft het echter niet bij, want naast de sluwe Sly en zijn vrienden, zal ook Kratos over enkele maanden zijn opwachting maken op de PlayStation Vita. Vanaf 8 mei is namelijk ook de God of War Collection, die God of War I en God of War II bevat, speelbaar op de handheld van Sony.

Beide collecties zijn, aldus Sony, geoptimaliseerd voor de PlayStation Vita en zowel The Sly Trilogy als de God of War Collection zal je niet alleen digitaal aan kunnen schaffen, maar ook fysiek. Details over de prijs zal het Japanse bedrijf later bekendmaken, al is wel al bekend dat de God of War Collection in de Verenigde Staten de budgetprijs van 29,99 opgeplakt zal krijgen.

  1.   
    Dynastickiller's avatar

    Yes sly! Chill van sony