Februari is Battlefield 4 Player Appreciation Month

Vanaf 1 februari begint DICE met “bedankt” zeggen tegen alle Battlefield-spelers. Februari zit voor de spelers vol met dagelijkse weggevertjes. DICE waardeert alle positieve terugkoppelingen van de spelers en zegt dat het geholpen heeft om Battlefield 4 tot een betere ervaring te maken. Om alle updates van Battlefield 4 te volgen, verwijzen we je door naar de Battlefield 4 Control Room.

Wat heeft DICE allemaal voor jullie in petto? Allereerst krijgen jullie elke dag een battlepack; doordeweeks zijn het bronzen battlepacks en tijdens het weekend zijn het zilveren. Ten tweede worden twee shortcut-bundels geïntroduceerd. Deze bundels zijn gratis en bevatten alle handwapens en handgranaten voor Battlefield 4, zodat spelers die achterlopen een inhaalslag kunnen maken. Verder worden er in februari twee dubbel XP-weekenden gehouden. Één exclusief voor premium-leden en één voor zowel premium-leden als normale spelers.

Je kunt ook deelnemen aan de DICE wereldwijde gemeenschapsmissies waar je samen met vrienden aan de slag gaat om gouden battlepacks te winnen. De eerste missie bestaat uit het verzamelen van specifieke dogg-tags tijdens bepaalde tijden. Tot slot worden er op verzoek van de speler een aantal interviews gehouden met bepaalde ontwikkelaars van Battlefield 4. Tijdens de interviews kunnen spelers allerlei dingen vragen over bijvoorbeeld de dagelijkse routine van een werknemer bij DICE.

 1.   
  Deadstriker's avatar

  Die shortcut-bundels zijn echt irritant, waar is de tijd gebleven dat je moest werken voor betere wapens en upgrades voor je voertuigen. Je kunt beter beginnende players extra xp geven als ze een hogere rank speler doden dan alles in één keer te geven..

  Zo kun je in ieder geval nog een beetje showen met je high-end unlocked gear! 😛

 2.   
  defjam's avatar

  Die pistol shortcut is wel fijn. Ik speel bijna vanaf het begin en heb maar 4 pistols unlockt, ik speel haast nooit als sniper dus ja echt vlot gaat dat niet, en ik zou heel graag zien dat ze dawnbreaker eens een keer fixen, die loopt nog steeds vast bij mij op xbox360

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maar je kunt ook een ander wapen kiezen als je voor de Sniper class gaat, doe ik ook best vaak gewoon een dikke gun inplaats van een sniper rifle want om eerlijk gezegd ben ik daar ook geen fan van.

  Maar het is idd handig met de pistolen, want dan kan ik gelijk voor mijn 45 kills gaan met de M1911 Handgun voor mijn trofee.

  Heeft iemand ook het probleem dat je niet automatisch in de China Rising maps word gedropt ik kan alleen meedoen als ik een specifieke server kies met de dlc, maar dat ik er gewoon random word ingegooid in een van de dlc maps gebeurd nooit mij. of dat er niet word aangegeven op mijn Battlelog dat ik de eigenaar ben van de China Rising DLC.

  EA heeft nog een lange weg te gaan om alles te fixen!