The Order: 1886 toont nieuwe screenshots

Diverse nieuwe titels voor de PlayStation 4 blijven nog in mysterie gehuld en The Order: 1886 is er daar één van. Ontwikkelaar Ready At Dawn laat nog weinig los van de game die dit najaar exclusief voor de PlayStation 4 moet verschijnen.

Hoopvol zijn dan ook onderstaande screenshots. Deze vier plaatjes tonen actie, onderzoek en denkende gezichten. Erg mooi allemaal, maar we hopen natuurlijk vrij snel met The Order: 1886 aan de slag te kunnen in een testronde.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  FioranoJC's avatar

  Holy *** ik kende de titel niet, ik dacht alleen van ” wel ja joh laat ik er eens op drukken, wel benieuwd hoe screenshots eruit zien van spelletjes die ik niet ken ”

  Was meteen impressed 😆

  Interessante game lijkt me dat voor als ik ooit een keer een PS4 bemachtig

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Als ik zo kijk dan geloof ik best dat ze de grafische pracht van de trailer in het echte spel hebben gepasseerd. Ik weet niet meer waar ik het had gelezen, maar de developer(s) zei(den) dat de game nu in een stadium is waar ie de trailer qua graphics gepasseerd heeft. Was het een tweet of een interview? Misschien weet iemand het nog xD

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Kan niet wachten tot we meer gameplay te zien krijgen van The Order: 1886. De game klinkt behoorlijk veelbelovend, maar gameplay is er nog nauwelijks getoond.

 4.   
  Andrevantoever's avatar

  Realistische graphics

 5.   
  mmx's avatar

  Ik ben zeer benieuwd naar deze game .

 6.   
  Hitman047's avatar

  ShadyXL schreef, "Misschien weet iemand het nog xD"

  Dat was een Tweet van één van de oprichters van de studio. 😉

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Ziet er goed uit hopelijk krijgen we gameplay te zien op de e3.

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er goed uit ben ook best benieuwd naar dit spel, alleen wil wel wat gameplay gezien hebben voor ik helemaal zeker ben dat ik hem haal