Ultra Street Fighter IV laat je matches direct uploaden naar YouTube

Goed nieuws voor de fighter-fans onder ons die graag hun kwaliteiten aan de rest van de wereld tonen: Ultra Street Fighter IV geeft je de mogelijkheid om jouw match direct te uploaden naar YouTube. Je kunt elke willekeurige wedstrijd uit je battle log selecteren, om deze vervolgens met één druk op de knop te publiceren op ’s werelds populairste videosite.

Ultra Street Fighter IV voegt niet alleen een reeks stages toe, je kunt ook aan de slag met vier nieuwe personages. Het gaat hier om Elena, Hugo, Poison en Rolento. Bezit je Super Street Fighter 4 of Super Street Fighter 4: Arcade Edition al, dan kun je de Ultra-uitbreiding digitaal aanschaffen voor 15 euro. Het is natuurlijk ook mogelijk om de game los aan te schaffen; dit kost je 39,99 euro.

 1.   
  firehopper211's avatar

  Zou dat nu wel gaan werken met dat geban van dat Copyright Beleid dat nu op Youtube rondzwerft? Want steeds meer mensen moeten op verschillende manieren oppassen met wat ze d’r op plaatsen, van andere game ontwikkelaars en uitgevers.

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  ”firehopper211″ schreef, "Zou dat nu wel gaan werken met dat geban van dat Copyright Beleid dat nu op Youtube rondzwerft? Want steeds meer mensen moeten op verschillende manieren oppassen met wat ze d’r op plaatsen, van andere game ontwikkelaars en uitgevers."

  Daar zat ik ook aan te denken.

 3.   
  GrijzeVos's avatar

  Correctie 5 personages.