Nintendo hint wederom naar Majora’s Mask

Vlak voor de release van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds konden we jullie al berichten dat Nintendo hun Nintendo 64-klassieker niet vergeten was. Vandaag geeft het bedrijf wederom een hint omtrent Majora’s Mask. De director van A Link Between Worlds, Hiromasa Shikata, heeft in een recent interview met Game Informer namelijk toegegeven dat er toch echt wel een remake zou kunnen komen in de toekomst:

[Having Majora’s Mask in Link’s house] was a special request from Aonuma’s production team. Now why would they ask us to do that?”
Ieders die de 3DS-game gespeeld heeft had vast zijn of haar twijfels over het interieur van het huis van de jonge held. Als de opvolger van Ocarina Of Time in een opgepoetst jasje wordt uitgebracht gebeurt dat waarschijnlijk op de 3DS. Voor nu kunnen we enkel afwachten.

 1.   
  Majo's avatar

  Als daar een remake van uit komt zal het vast niet lang duren voordat we weer “Ben Drowned” filmpjes krijgen πŸ˜›

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Het is wel leuk enzo, maar ben ik de enige die Ocarina of Time 3D niet echt “opgepoetst/een remake” vind? Als ze hetzelfde gaan doen als bij OoT 3D, dan heb ik geen reden om het aan te schaffen. Ik speel het dan liever opnieuw op de N64.

  Doe mij maar een HD OoT en MM zoals TWW op de Wii U. Dan heb ik nog meer redenen om de Wii U te halen.

 3.   
  noah81's avatar

  Al die remakes altijd, alsof die oude tijden terugkomen..
  Verzin gewoon wat nieuws vind ik

 4.   
  firehopper211's avatar

  Het liefst zou ik ook echt een prachtige HD Remake voor de Wii U willen zien πŸ™‚

  @watti81
  Remakes kunnen altijd wel overbodig zijn, maar soms zijn ze ook bedoeld voor een hele nieuwe generatie die het nog nooit hebben gespeeld en opnieuw de kans kunnen krijgen. Wat betreft een nieuw deel of iets nieuws, geen zorgen, dat komt er nog wel aan. πŸ˜‰

 5.   
  Tadao's avatar

  Ik vond het geweldig als kind om als Goron te kunnen spelen, dus als het meer is dan gewoon een easter egg koop ik het spel gelijk (Mojara’s Mask 3DS)

 6.   
  ckerigon's avatar

  Mensen mensen mensen… wees blij hiermee πŸ˜€ Dit is waar iedereen op zit te wachten πŸ˜€

 7.   
  Noice!'s avatar

  Majo schreef, "Als daar een remake van uit komt zal het vast niet lang duren voordat we weer “Ben Drowned” filmpjes krijgen :P"

  Aah nee! Kom op! Moet dat nou? Nu slaap ik dus weer een week niet….