Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tales of Zestiria Japanese Debut Trailer

Tales of Zestiria brengt ons een klassieke fantasy-setting en de eerste trailer brengt de pracht en praal van Namco Bandai’s nieuwste JRPG goed in beeld.

  1.   
    Dikhoofd's avatar

    Na de Final Fantasy reeks de beste japanse rpgs die er zijn ! Ben zeker benieuwd hoe goed deze is Vesperia was awesome en Xillia viel mij persoonlijk tegen (hoewel iedereen die ik kende hem blijkbaar beter vond).

  2.   
    WesterW's avatar

    Dikhoofd schreef, "Na de Final Fantasy reeks de beste japanse rpgs die er zijn ! Ben zeker benieuwd hoe goed deze is Vesperia was awesome en Xillia viel mij persoonlijk tegen (hoewel iedereen die ik kende hem blijkbaar beter vond)."

    Xillia was goed, maar eigenlijk niet heel bijzonder. Snap je dus goed. Ook Tales of Graces f geprobeerd? Dat vechtsysteem was echt baas.

  3.   
    Dikhoofd's avatar

    Wesz schreef, "

    ”Dikhoofd” schreef, "Na de Final Fantasy reeks de beste japanse rpgs die er zijn ! Ben zeker benieuwd hoe goed deze is Vesperia was awesome en Xillia viel mij persoonlijk tegen (hoewel iedereen die ik kende hem blijkbaar beter vond)."

    Xillia was goed, maar eigenlijk niet heel bijzonder. Snap je dus goed. Ook Tales of Graces f geprobeerd? Dat vechtsysteem was echt baas. "

    Yep man alleen moest de PS 3 aan mijn maat terug geven voor hem echt geprobeerd te hebben 😛