Producer Bayonetta 2 heeft een hekel aan fans die smeken om een port

Bayonetta 2 zal exclusief verschijnen voor de Wii U, tot teleurstelling van veel fans die Nintendo’s console niet bezitten. Zij hebben dan ook veelvuldig bij producer JP Kellams gesmeekt om een port en de beste man wordt daar zo langzamerhand knettergek van.

Kellams laat weten dat hij het momenteel haat om iets over Bayonetta 2 te plaatsen om Facebook, vanwege de “verwaande” port-smekers:

I hate posting anything Bayonetta 2 on our Facebook. Not because I hate Bayonetta 2, but because I hate the pedantic port-begging.
Kellams vertelt dat de boodschap inmiddels overgekomen is:
It’s been over a year since we announced. We heard you. We get it. We are just happy that we get to make Bayonetta 2 for the patient fans.
Smeken om een port kan op de Facebook-pagina van Platinum Games.

  1.   
    Sympharion's avatar

    Ik begrijp de man heel goed. Ik begin er eerlijk gezegd ook een beetje een hekel aan te krijgen. Mensen, Bayonetta 2 is en blijft een Wii U-exclusive. Dat zal nu zijn en dat zal waarschijnlijk ook niet gaan veranderen. Nintendo heeft de game volledig gefinancierd en geeft de game uit. Hierdoor bezit Nintendo de volledige rechten over het tweede deel in de serie. Bayonetta 2 zal alleen naar andere niet-Nintendo apparaten komen als Nintendo daar toestemming voor geeft (wat waarschijnlijk niet zal gaan gebeuren) of als Platinum Games het hele spel zelf overnieuw maakt zonder (financiële) hulp van Nintendo.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Eerst is er veel te weinig interesse in Bayonetta waardoor Nintendo maar besluit de zaak te financieren en nu het product z’n voltooing nadert wil ineens iedereen een port. Lekker makkelijk, maar zo werkt het niet. Ik ben blij dat Nintendo haar nek heeft uitgestoken deze serie naar de U te halen en de belofte in te lossen om ook aan de “hardcore gamer” te denken. Met games als deze, the Wonderful 101 en X heb je dalijk een mooie lijst “hardcore games” (verschrikkelijke term die helaas wel duidelijk maakt wat ik zeggen wil) die je op geen enkele andere console vindt, naast de geweldige Nintendo games en exclusieve Sonic games.
    Als je goed zoekt kun je de U voor weinig oppikken, geen wachttijden, geen dure abonnementen, backwards compatibility van zowel games áls controllers, opslag via externe HDD en een schitterende lijst aan games. De PS4 is natuurlijk een mooi stukje techniek, maar als ik deze kerst een console aan moest raden: Wii U… De rest komt later!

  3.   
    3333/3333's avatar

    Goede marketing, je eigen fans afzeiken…

  4.   
    toqeer's avatar

    ja waarom zal iets multiplatform moeten worden als het all een exlusive is
    zou het ook gwn zo laten, jammer dan