Telltale werkt aan Game of Thrones-game

Telltale Games is natuurlijk vooral bekend van de The Walking Dead episodische game, een game die gebaseerd is op de gelijknamige tv-serie. Telltale Games gaat nu nog een epische serie onder handen nemen en er een game van maken, namelijk Game of Thrones. Er is momenteel nog erg weinig bekend over deze game, maar we weten al wel dat deze volgend jaar wordt verwacht en dat deze, net zoals bij The Walking Dead, episodisch van aard zal zijn.

Er zullen uiteraard grote gevechten zijn en je zult dus ook gebruik kunnen maken van een zwaard, maar het wordt geen hack-and-slash-game. Beelden van de game hebben we helaas nog niet, maar er is al wel een teaser vrijgegeven.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik vind dit echt FANTASTISCH nieuws!!!! Ik ben een onwijze Walking Dead fan en met het eerste seizoen heeft Telltale me gewoon weggeblazen en ik kan dan ook niet wachten op seizoen 2. En ik ben daarnaast ook een grote fan van Game Of Thrones dus ik kan bijna niet uitdrukken hoe tof ik het vind dat Telltale nu iets soortgelijks met deze waanzinnig toffe serie gaat doen!

    En daarnaast is Game Of Thrones daar ook perfect geschikt voor. Want Game Of Thrones is ook geen actieserie. En zit wel eens wat actie in, maar het is vooral veel drama en onverwachte schokkende momenten etc net zoals bij The Walking Dead. Dus daarom moet je er ook geen hack & slash game van maken. Maar een game die hetzelfde krachtige drama, goed geschreven verhaallijnen en personages en hetzelfde gevoel kan overbrengen wat de serie ook doet.

    En dat is ze nogmaals perfect gelukt met The Walking Dead, en dat gaat ze vast en zeker ook lukken met Game Of Thrones! Ik heb er alle vertrouwen in, en ik KAN NIET WACHTEN!!!

  2.   
    MoryIsHere's avatar

    Geweldig nieuws! Telltale Games heeft bewezen wat voor ijzersterke titels ze kunnen neerzetten aan de hand van The Walking Dead en The Wolf Among Us. Steeds een zeer aangrijpende verhaallijn, unieke stijl en boeiende personages. Met Game of Thrones kan dat niet anders zijn! 🙂

  3.   
    Moon-Hero's avatar

    FUKCKNGINGSAK NAFUCK YEAH WY4hiu14h12jk jkAL:D,12k,4!!!!!!!!!!!!! x100000000000000 😆

  4.   
    Overload14's avatar

    Was er niet al een game of thrones game gemaakt die op niks trok?

  5.   
    Don-Enbasso's avatar

    ”Overload14″ schreef, "Was er niet al een game of thrones game gemaakt die op niks trok?"

    Klopt maar die game was al een heel aantal jaar in productie, leek niet echt ergens op en kon de niet goed aansluiten op de tv serie.
    Het was gewoon een extreem middelmatige rpg die zich toevallig in westeros afspeelde.

  6.   
    Intersivety's avatar

    Ben een fan van de TV-serie, ben benieuwd wat ze van het spel maken.