Assassin’s Creed 4 Freedom Cry DLC releasedatum bekend

Assassin’s Creed 4: Black Flag is nog maar een maandje uit voor de current-gen consoles en PlayStation 4-bezitters hebben hun eerste strotjes nog maar net doorgesneden. Toch maakt Ubisoft vandaag al de releasedatum van het eerste DLC-pakket bekend. Op dinsdag 17 december kunnen gamers massaal aan de haal met Freedom Cry, de eerste singleplayer DLC voor het nieuwste deel uit de Assassin’s Creed-serie.

De datum staat vermeld op een advertentie in de nieuwste digitale uitgave van Game Informer. Freedom Cry biedt spelers een nieuwe singleplayer campagne die gecentreerd is rondom scheepsmaat Adewale. De campagne speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen binnen Black Flag af en Ubisoft garandeert ongeveer vier uur aan speeltijd.

Hoewel alle logo’s op de advertentie afgebeeld lijken te staan, ontbreekt die van de Nintendo Wii U. Daarnaast is het ook nog onbekend wanneer de DLC voor de pc zal verschijnen. Bekijk de advertentie in kwestie (afbeelding afkomstig van Videogamer) hieronder.

  1.   
    bullet0verdose's avatar

    Ga ik sws halen!!! vond het verhaal van AC IV al gaaf dus kan niet wachten ๐Ÿ˜†

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Komt er ook een PC release of..?

  3.   
    Dondonz's avatar

    alsof de normale versie nog niet genoeg is. ๐Ÿ˜†

  4.   
    Ghostgamer's avatar

    dat is goed heb assasins creed black flag op xbox 360 nog ni uitgespeelt zit nu aan de 25 a 26 procent ik hoop dat er nog meer eilanden zullen komen enzo… ๐Ÿ™„

  5.   
    ShadyXL's avatar

    See4urSelf schreef, "Komt er ook een PC release of..?"

    Ik verwacht het wel, maar ik denk dat het gewoon een tijdje later komt. 2-4 weken na de console release misschien?

  6.   
    Goldcobra's avatar

    Ik zie wel of ik ‘m ga kopen. Ben pas net aan de storting begonnen op m’n PS4