Assassin’s Creed: The Rebel Collection komt naar de Nintendo Switch

Nadat eerder deze week al geruchten rondgingen dat Assassin’s Creed Black Flag en Assassin’s Creed Rogue naar de Nintendo Switch zouden komen, heeft Nintendo tijdens diens Nintendo Direct bekendgemaakt dat dit inderdaad het geval is.

Eerder dit jaar kreeg de Nintendo Switch ook al te maken met een remaster van Assassin’s Creed 3 en Liberation, dat onder de naam Assassin’s Creed 3 Liberation Collection door het leven gaat. Wederom herhaalt Ubisoft dit en bundelt Black Flag en Rogue tot een bundel genaamd The Rebel Collection.

In deze bundel zitten naast beide games ook alle single-player DLC inbegrepen. Zo kan je aan één stuk door de avonturen van de piraat Edward Kenway en ex-Assassin Shay Patrick Cormac beleven.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection verschijnt op 6 december voor de Nintendo Switch, waar het ook nog eens gebruikmaakt van diens Handheld Mode, HD Rumble en nog vele andere functionaliteiten. Of de game ook compatibel is voor de Nintendo Switch Lite is dus nog maar de vraag.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Ben toch wel benieuwd hoe ze dit gaan brengen naar de switch. Heb deel 3 gespeeld en ondanks dat het goed speelbaar was, vond ik het er niet weergaloos uitzien en had de framerate ook zichtbaar zijn momentjes.

  Blackflag en Rogue waren imo de beste AC games voor de ‘reboot’ en ben dus benieuwd, maar wil wel graag eerst een let’s play zien oid.

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  2 van mijn favoriete AC games. Ben momenteel toevallig bezig met een nieuwe playthrough van Black Flag, blijft gaaf. Rogue is ondanks dat het veel korter is dan een standaard AC ook zeker de moeite waard. Alleen van wat ik heb gezien zag AC3 op de switch er behoorlijk slecht uit, dus ben benieuwd of ze dit wat beter gaan aanpakken