Aankomende patch Battlefield 4 zal one-hit kill bug verhelpen

Battlefield 4 bevat momenteel een vervelende bug, die ertoe leidt dat het soms mogelijk is om een tegenstander met slechts één kogel te doden. Gelukkig werkt DICE hard aan een oplossing voor dit probleem en de volgende patch zal er dan ook voor zorgen dat de bug verleden tijd is.

De Zweedse ontwikkelaar is momenteel tevens bezig met een patch voor de Xbox One-versie. Deze verhelpt ook de one-hit kill bug, maar zorgt tevens voor betere en stabielere prestaties. Check de volledige lijst met veranderingen van de pc-patch hieronder.

 • Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
 • Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
 • Fixed the “one-hit kill bug” where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
 • Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
 • Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience.
  1.   
   meatball's avatar

   Redelijk normaal toch als iemand je in de kop schiet dat je in 1x dood bent…

  2.   
   gilian85's avatar

   meatball, het probleem is dat je iemand raakt en de kogel blijft schade veroorzaken. schiet iemand in zijn been en je blijft hitmarkers krijgen.

  3.   
   gilian85's avatar

   Beter gaan ze een keer aan de slag met het freezen. Dawnbreaker op conquest is niet meer te spelen. En op rush mag ik blij zijn als ik 2 potjes achter elkaar kan spelen zonder vastloper.

  4.   
   DexMax's avatar

   @gilian85 zeuren over fouten maakt het echt niet minder erg hoor… En geloof me, DICE werkt er keihard voor om alle problemen te fixen. Geduld hebben dus 😉

  5.   
   DeAdSeYe's avatar

   meatball schreef, "Redelijk normaal toch als iemand je in de kop schiet dat je in 1x dood bent…"

   Ben ik helemaal mee eens, op hardcode mode verwacht ik dan nog altijd (vooral met recon) dat je met een hoge kaliber iemand met één shot via het hoofd uitschakelt.

   Ik dacht dat EA zei dat ze met BF4 ook meer de realistische kant opging. Anders stop ik toch meteen met BF4 en laat ik de premium links liggen als ze het nog meer arcade achtig willen maken.

   Dat run & gun gebeuren moet eens afgelopen zijn en terug naar de echte tactieken shooters, die zie je bijna niet meer. Maar ga niet zeggen, we willen een realistische game neerzetten en dan komen aan zeiken, we maken het nog meer arcade achtig. Dan kan ik beter CoD gaan spelen.

  6.   
   DexMax's avatar

   Je kunt ook nog altijd Arma 3 proberen 😉

  7.   
   Goldcobra's avatar

   meatball schreef, "Redelijk normaal toch als iemand je in de kop schiet dat je in 1x dood bent…"

   Het is een game…