Sony: PlanetSide 2 is de Halo MMO voor de PlayStation 4

De MMOFPS Planetside 2 verscheen enige tijd geleden al voor de pc en momenteel wordt er hard gewerkt om de game ook richting de PlayStation 4 te brengen. Volgens John Smedley, baas van Sony Online Entertainment, is PlanetSide 2 een game die zelfs Xbox-gamers richting de PlayStation 4 kan trekken. Hij ziet de game als een Halo MMO, maar dan voor de PlayStation 4:

We believe that Planetside 2 is going to be the massively multiplayer Halo for PlayStation 4, so we want to bring a completely new kind of gameplay to a completely new audience.
Het is op dit moment nog onduidelijk of er enige vorm van uitwisseling mogeijk gaat zijn tussen de pc- en PlayStation 4-versie van de game. Sony kon niet bevestigen of je straks dus je character mee kunt nemen, mocht je besluiten om van de pc naar de PlayStation 4 over te stappen.

PlanetSide 2 verschijnt ergens in 2014 voor de PlayStation 4.

  1.   
    SmikeCraft's avatar

    Ik weet niet hoe het nu is met planetside 2 maar dat spel liep hetzelfde als dikke stront door een trechter op mijn pc. Hoop dat het voor de ps4 straks wel goed loopt. Moeten ze wel even wat gaan doen aan optimalisatie 😛