Cobie Smulders keert terug in Avengers 2

De film is nog ongeveer twee jaar van ons verwijderd maar langzamerhand wordt wel steeds meer duidelijk over welke helden en andere bekende personage we terug gaan zien in de tweede Avengers-film, Age of Ultron. Zo deed Cobie Smulders, ook wel bekend als Agent Maria Hill, enkele uitspraken betreffende de vraag of zij te zien zou zijn in de Marvel kaskraker van 2015.

”Ik denk dat ik in Avengers 2 zit, maar het is echt topgeheim. Ik hoop dat ik in Avengers 2 zit. Ik heb nog geen uitnodiging gehad. Maar, eigenlijk, weten ze zeker dat ik erin zit, maar nog niet in welke mate.”
Nogal verwarrende uitspraken dus van mevrouw Smulders die ons wellicht probeert in de war te brengen. We kunnen uit haar uitspraken opmaken dat de kans in ieder geval erg groot is dat ze een rol zal krijgen, alleen hoe groot deze zal zijn blijft voorlopig nog een raadsel.
”Ik ben benieuwd het scenario te lezen, want ze introduceren Quicksilver en de Scarlet Witch in het Avengers universum, en de slechterik wordt erg interessant.”
In ieder geval kunnen we nieuwkomers Quicksilver en Scarlet Witch verwelkomen in The Avengers: Age of Ultron. Deze rollen zullen gespeeld worden door Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen. Maar daarnaast keren ook veel bekende Avengers terug zoals: Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo).

De productie van de film gaat begin volgend jaar van start en vanaf 30 april 2015 zal The Avengers: Age of Ultron te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren