Videoland lanceert eigen app voor PlayStation 4

De wat oudere bezoekers denken ongetwijfeld met warme herinneringen terug aan de videotheek, maar anno 2014 zijn deze winkels volledig uit het straatbeeld verdwenen. Gelukkig gaat Videoland met zijn tijd mee en daarom lanceerde het eerder Videoland Unlimited, een Netflix-achtige dienst waarbij je voor een tientje per maand onbeperkt films en series kunt kijken.

Net als Netflix heeft Videoland Unlimited naast bekende films en series ook eigen “Originals”, al zijn deze niet van het kaliber House of Cards en misschien meer geschikt voor je oma. Desalniettemin is dit een mooi Nederlands initiatief, waar je sinds afgelopen woensdag ook van kunt genieten op je console! Videoland heeft namelijk een speciale PlayStation 4-applicatie uitgebracht die je toestaat om de beschikbare films en series te streamen via dit apparaat.

De Videoland-applicatie is nu gratis te downloaden uit de PlayStation Store. Via de website van Videoland Unlimited kun je een kosteloos proefabonnement afsluiten voor één maand; daarna betaal je maandelijks 10 euro.

 1.   
  Moodey's avatar

  Tsjaa niet zo handig om zon dienst uit te gaan brengen waar netflix al is.. En ook nog eens voor een duurdere prijs..

 2.   
  Supermario's avatar

  Moodey schreef, "Tsjaa niet zo handig om zon dienst uit te gaan brengen waar netflix al is.. En ook nog eens voor een duurdere prijs.. "

  Prijs is wat duurder ? (netflix heeft ook zijn prijzen verhoogd voor nieuwe klanten) En videoland heeft een veel groter aanbod dan netflix heeft,veel nieuwe films

 3.   
  tijn80's avatar

  Supermario schreef, "

  ”Moodey” schreef, "Tsjaa niet zo handig om zon dienst uit te gaan brengen waar netflix al is.. En ook nog eens voor een duurdere prijs.. "

  Prijs is wat duurder ? (netflix heeft ook zijn prijzen verhoogd voor nieuwe klanten) En videoland heeft een veel groter aanbod dan netflix heeft,veel nieuwe films "

  Enig idee wat het serieaanbod is bij Videoland? Die kijk ik toch een stuk meer dan de films op Netflix. Overigens is de Amerikaanse en Canadese Netflix véél uitgebreider en actueler. Zit dan ook regelmatig naar die versie te kijken. 🙂