Nieuwe video toont Killzone: Shadow Fall gespeeld op Vita

Killzone: Shadow Fall zal straks, net als de meeste PlayStation 4-games, via Remote Play ook speelbaar zijn op de PlayStation Vita. In een nieuwe video demonstreert Steven ter Heide, de regisseur van de game, hoe dit er in de praktijk uitziet.

Helaas lijkt het erop dat Ter Heide zijn oude Nokia-telefoon heeft gebruikt om de demonstratie te filmen, want de kwaliteit van de video is op zijn zachtst gezegd nogal waardeloos. Dat neemt niet weg dat de Remote Play-functionaliteit er ontzettend vet uitziet en wij kunnen nu al niet wachten om straks genadeloos Helghast kapot te knallen terwijl we met onze Vita op de wc zitten.

  1.   
    JV0472's avatar

    Ik beschik niet over een vita omdat ik amper game op een handheld (heel af en toe mss ééns een spelletje op de iphone) maar het is wel leuk voor de mensen die er eentje hebben dat het kan

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Dit vind ik echt wel tof om te zien ik zal er zelf denk niet zoveel gebruik van maken straks, messchien alleen als me vriendin al tv kijkt en ik op ps4 wil dat dan via vita verder speel.

  3.   
    ferdi81's avatar

    yeaaaaahhh me 2 lekker op de pot door knallen hahahaha

  4.   
    Leon's avatar

    Lijkt me wel tof om op plaatsen buitenshuis, waar wel Wi-Fi is, alsnog je PlayStation 4-games te kunnen spelen. Al zijn de spellen natuurlijk niet gemaakt voor zo’n klein schermpje, dus dat zal af en toe wel turen worden.

  5.   
    soldierarjan's avatar

    L30N schreef, "Lijkt me wel tof om op plaatsen buitenshuis, waar wel Wi-Fi is, alsnog je PlayStation 4-games te kunnen spelen. Al zijn de spellen natuurlijk niet gemaakt voor zo’n klein schermpje, dus dat zal af en toe wel turen worden."

    Je moet gewoon de game vinden waar dat goed bij kan.