Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Battlefield 4 Story Trailer

De singleplayer van Battlefield 4 wat gaan we daarin meemaken? Bekijk het nu in deze trailer.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Laat A.U.B het verhaal een beetje goed zijn in Battlefield 4!
    Ik weet dat het bij dit soort games om mp gaat maar ik hou ook zo erg van goede sp ervaring voordat je in de multiplayer gaat, en helaas heeft Battlefield 3 nog steeds een nare na smaak.

    Wat zeer vreemd is want de singeplayer verhalen van de Bad Company titels waren goede solide en bovenal een grappige ervaring voor een mp game.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Laat A.U.B het verhaal een beetje goed zijn in Battlefield 4!
    Ik weet dat het bij dit soort games om mp gaat maar ik hou ook zo erg van goede sp ervaring voordat je in de multiplayer gaat, en helaas heeft Battlefield 3 nog steeds een nare na smaak.
    Wat zeer vreemd is want de singeplayer verhalen van de Bad Company titels waren goede solide en bovenal een grappige ervaring voor een mp game. "

    Ik hoop het ook dat het singelplayer verhaal goed word want een goede singelplayer blijft tof om keer te spelen.

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Vet, maar vooral behoorlijk hectisch, net als Battlefield 3. De nieuwe weg die DICE is ingeslagen met de reeks vind ik niet tof. De essentie van de games raken verloren, aangezien je in Battlefield 2 nog ‘grote’ veldslagen had die te overzien waren. Battlefield 3 en zo ook te zien Battlefield 4 worden te wild, te hectisch en te onoverzichtelijk. Erg jammer, want het is een goede serie, maar zo wordt het minder speelbaar.

  4.   
    Sa.'s avatar

    Het verhaal moet inderdaad wel erg sterk zijn. De laatste tijd word het excuus “het is een MP game” te vaak gebruikt om een slecht verhaal te leveren! *kuch* CoD *kuch* ๐Ÿ˜›

  5.   
    toqeer's avatar

    het verhaal in deze game ziet er ongeloofelijk vet uit, kan niet wachten tot november ๐Ÿ™‚

  6.   
    Goldcobra's avatar

    Daniel Z schreef, "Vet, maar vooral behoorlijk hectisch, net als Battlefield 3. De nieuwe weg die DICE is ingeslagen met de reeks vind ik niet tof. De essentie van de games raken verloren, aangezien je in Battlefield 2 nog ‘grote’ veldslagen had die te overzien waren. Battlefield 3 en zo ook te zien Battlefield 4 worden te wild, te hectisch en te onoverzichtelijk. Erg jammer, want het is een goede serie, maar zo wordt het minder speelbaar."

    Vergeet niet dat dit maar een trailer is. Je kunt moeilijk een trailer maken waarin niks gebeurt

  7.   
    Andrevantoever's avatar

    hele vette trailer. krijg er steeds meer zin in.

  8.   
    Daniel Z's avatar

    Goldcobra schreef, "

    ”Daniel Z” schreef, "Vet, maar vooral behoorlijk hectisch, net als Battlefield 3. De nieuwe weg die DICE is ingeslagen met de reeks vind ik niet tof. De essentie van de games raken verloren, aangezien je in Battlefield 2 nog ‘grote’ veldslagen had die te overzien waren. Battlefield 3 en zo ook te zien Battlefield 4 worden te wild, te hectisch en te onoverzichtelijk. Erg jammer, want het is een goede serie, maar zo wordt het minder speelbaar."

    Vergeet niet dat dit maar een trailer is. Je kunt moeilijk een trailer maken waarin niks gebeurt"

    Dat klopt, maar het oogt hetzelfde qua actie en hectiek als Battlefield 3, en die game heb ik gespeeld. Daarnaast zijn er zat gameplaybeelden van Battlefield 4 waarin duidelijk wordt dat de actie chaotisch is. Kan tof zijn, maar ik verlies bij zulke shooters dan snel het overzicht.

  9.   
    sander076's avatar

    Daniel Z schreef, "

    ”Goldcobra” schreef, "[quote=”Daniel Z”].."

    Vergeet niet dat dit maar een trailer is. Je kunt moeilijk een trailer maken waarin niks gebeurt"

    Dat klopt, maar het oogt hetzelfde qua actie en hectiek als Battlefield 3, en die game heb ik gespeeld. Daarnaast zijn er zat gameplaybeelden van Battlefield 4 waarin duidelijk wordt dat de actie chaotisch is. Kan tof zijn, maar ik verlies bij zulke shooters dan snel het overzicht.[/quote]

    In trailers laten ze altijd hectische momenten zien en veel actie en chaos

    eerst het spel afwachten dan kan je pas goed oordelen!

  10.   
    FRZ's avatar

    Ziet er gelikt uit

  11.   
    ShadyXL's avatar

    sdfl schreef, "Het verhaal moet inderdaad wel erg sterk zijn. De laatste tijd word het excuus “het is een MP game” te vaak gebruikt om een slecht verhaal te leveren! *kuch* CoD *kuch* ๐Ÿ˜› "

    Ik vind de SP van CoD games nog steeds goed hoor (alleen die van BO 2 viel tegen vind ik).

    Dit is naar mijn mening de beste BF4 trailer tot nu to ^^ DICE had volgens mij ook gezegt dat ze dit keer meer op het verhaal van de SP aan het focussen waren, dat je dit keer echt een band zou hebben met de karakters en dat het verhaal ook dit keer sterker zou zijn. Hopelijk is dat waar. Ik had bij BF3 niet echt veel lol met sw SP.

  12.   
    ferdi81's avatar

    ziet er retegoed uit hectisch. denk dat dat reuze mee valt. je moet in deze game je tijd nemen en niet als een malle COD gamer door het veld huppelen. en zeker de MP kan heel relax zijn.