Edward Kenway heeft diverse stealth-opties in Assassin’s Creed 4

Ubisoft heeft op de eigen blog een update geplaatst met verfijnde informatie over de stealth-mogelijkheden die Edward Kenway in Assassin’s Creed IV: Black Flag kan uitvoeren. De stealth is echter niet heel verrassend en kennen we deels al uit de vorige Assassin’s Creed-delen.

Hier toch even een kleine opsomming. Edward heeft natuurlijk, net als elke assassijn in elke game, de hidden blade en hij draagt er twee stuks van. Verder keren rookbommen terug, waarmee je ongestoord langs wachters en andere vijanden kunt sluipen. Natuurlijk kun je ook ontsnappen aan een strijd die misschien wel te heet onder je voeten wordt.

Ook draagt Edward Kenway een blaaspijp met zich mee waar je verscheidene soorten pijltjes mee kunt afvuren. Je kunt de Sleep Dart gebruiken en zoals de naam al doet vermoeden, zullen vijanden na een treffer hun roes uitslapen, of schiet de Berzerk Dart af, waarna vijanden wild om zich heen zullen slaan en daarna zachtjes zullen sterven. Tot slot zijn er Stalking Zones, een synoniem voor onder meer vegetatie. Verstop je tussen de struiken om ongezien langs wachters te sluipen, of geef een fluitsignaal af om iemand naar je toe te lokken en om te leggen met de hidden blade.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ghostgamer's avatar

    dat gaat vet worden ik hoop nog beter dan de vorige delen

  2.   
    dmb97's avatar

    Ghostgamer schreef, "dat gaat vet worden ik hoop nog beter dan de vorige delen"

    Ik denk het ook maar zoveel op zee spreek mij toch een beetje tegen zeker 40% van de game speelt zich af op zee en dat is een beetje teveel van het goeie helemaal omdat het nu verplicht is en niet zoals in AC3 toen het niet verplicht was om te spelen ik hoop dat de controls goed werken anders zou het wel eens bij een hoop mensen tegen kunnen vallen.

  3.   
    Danielle.k's avatar

    dmb97″][quote=”Ghostgamer schreef, "dat gaat vet worden ik hoop nog beter dan de vorige delen"

    Ik denk het ook maar zoveel op zee spreek mij toch een beetje tegen zeker 40% van de game speelt zich af op zee en dat is een beetje teveel van het goeie helemaal omdat het nu verplicht is en niet zoals in AC3 toen het niet verplicht was om te spelen ik hoop dat de controls goed werken anders zou het wel eens bij een hoop mensen tegen kunnen vallen.[/quote]

    Het piraten leven speelde zich dan ook voornamelijk af in die tijd op zee.

  4.   
    Goregash's avatar

    Hmmmm dat wordt weer heerlijk genieten! Na AC3 hoopte ik meer op een AC met een schip of iets, waar je echt mee kan varen etc. En in dit deel krijg je em gewoon! Je bent een piraat en assassin!

    Dit gaat me wel weer ff bezig houden 😉