Ubisoft onthult pre-order bonus voor Assassin’s Creed: Black Flag

Ubisoft heeft zojuist het Black Island-pakket onthuld voor Assassin’s Creed: Black Flag. Een select aantal winkels geeft dit DLC-pakket gratis weg aan iedereen die de game pre-ordert.

In de Black Island DLC staat Sir Henry Morgan centraal. Deze rum-minnende zeerover uit Wales bezit een schip aan de kust van Black Island, vol met legendarische zeilspullen. Als speler moet je deze zeer geliefde items, waar veel piraten al lang naar zoeken, zien op te sporen. Een compleet overzicht van wat de Black Island-bundel precies bevat, vind je hieronder.

  • The dark and dangerous treasure-hunting mission on the Black Island.
  • The deadly Black Ship.
  • Legendary silver flintlock pistols used by Captain Morgan.
  • Valuable multiplayer items.
  • In het Verenigd Koninkrijk geeft enkel GameStop het Black Island-pakket weg als pre-order-bonus. Welke Nederlandse winkels deze bundel zullen gaan weggeven, is nog niet bekend. Wil je er zeker van zijn dat je straks op zoek kunt gaan naar de waardevolle bezittingen van Sir Henry Morgan? Koop dan de Black Chest Edition; deze wordt standaard geleverd met de Black Island DLC.

    Check hieronder de trailer van de Black Island-bundel.

    1.   
      Hillianii's avatar

      Crisis ๐Ÿ˜ฅ

    2.   
      nivlem's avatar

      Captain Morgan, drink like a captain.

    3.   
      Connorkill's avatar

      Ik koop toch de seasons pass, dus maakt mij niet uit of die door nederlandse winkels aangeboden wordt. ๐Ÿ™‚

    4.   
      DexMax's avatar

      DLC’s weggeven aan pre-orderaars begint gewoonte te worden.. all for the money

    5.   
      Jesitim's avatar

      Ik pre-order nooit, en tegenwoordig lijkt het wel te moeten indien je extra dingen wilt… Waar gaat de wereld toch naar toe.

    6.   
      OllieDenZotn's avatar

      Connorkill schreef, "Ik koop toch de seasons pass, dus maakt mij niet uit of die door nederlandse winkels aangeboden wordt. ๐Ÿ™‚ "

      dit ๐Ÿ™‚

    7.   
      Lucvz's avatar

      Ik mag toch hopen dat Wehkamp dit mag doen, ik preorder daar nooit maar vanwege een kortingsactie heb ik daar de steelbook editie gepreorderd. Maar goed ik denk dat ik de sjaak weer ben hiermee en dat Bol.com dit wel zal gaan doen..