Spectator-modus keert terug in Battlefield 4

Goed nieuws voor de voyeurs onder ons: de Spectator-modus keert terug in Battlefield 4! Wanneer je zelf niet op het slagveld staat, kun je dus aanschouwen hoe anderen in het heetst van de strijd presteren.

Bovendien is de Spectator-modus uitgebreider dan ooit tevoren. Zo kun je dit keer eenvoudig switchen tussen verschillende camerastandpunten en spelers, zonder dat je alle spelers één voor één langs hoeft te gaan.

Elke server (waarbij de Spectator-optie is aangezet) bevat vier speciale plaatsen voor Spectators. Deze tellen overigens niet mee voor het totaal aantal spelers, dus op de pc en next-gen consoles kun je straks op het slagveld strijden met 64 man en daarnaast nog eens twee Commanders en vier Spectators.

Eén van de interessantste camerastandpunten is de Tabletop View, waarbij je de complete map vanuit een vogelvluchtperspectief kan bekijken. Ook tof is de picture-in-picture-stand, waarmee je de actie op de straten, lucht en zee op één scherm kunt aanschouwen.

Verdere heb je nog de first- en third-person-camerastandpunten, evenals de Freecam view. Wil je alles weten over de Spectator-modus, check dan vooral het speciale artikel op de Battlefield Blog.

Zal jij de Spectator-modus straks gaan uitproberen? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Rotterdam9's avatar

  Nice. Het klinkt helemaat goed.

 2.   
  Jesitim's avatar

  Hoewel het spelen op het slagveld toch leuker is zal ik zowel commander als spectator mode uitproberen. De free view is volgens mij toch nog het leukst…

 3.   
  desxeon's avatar

  Hier ben ik eerlijk gezegd wel blij mee.

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Dit heeft DICE al uitgebreid aangekondigd bij de E3 in Juni…