Luigi’s Mansion 2 komt naar Wii U?

De Nintendo 3DS-exclusive Luigi’s Mansion 2 komt misschien naar een ander platform van Nintendo, namelijk de Wii U. Tenminste, dit stelt de webwinkel Newegg. Nintendo zelf heeft nog niet gereageerd, maar deze verschijning zou een eventuele onthulling natuurlijk kunnen versnellen.

Tevens is er een interessante releasedatum vrijgegeven door de site, namelijk 31 december 2013. Deze datum wordt vaak gemeld als niets zeker is. Daarnaast lijkt Newegg de box art over te hebben genomen van een DeviantArt-lid. Of het dus betrouwbaar is, valt nog te bezien.

We zullen moeten afwachten op een reactie van Nintendo. Zien jullie Luigi’s Mansion 2 graag op de Wii U?

 1.   
  Noice!'s avatar

  Ik snap dat Nintendo graag enkele games exclusief voor de 3DS houdt, maar wat zou de Wii U enkele HD remakes van die exclusives goed kunnen gebruiken! En omdat de Wii U welbeschouwd eigenlijk een grote HD DS is, hoeft er qua gameplay mechanics weinig te gebeuren. Ik hoop op n systeem waar games slechts voor een half jaar exclusief zijn op de 3ds en/of de Wii U. Van een grote gamedatabase profiteren we uiteindelijk allemaal.

 2.   
  Sympharion's avatar

  Marinu$ schreef, "Ik snap dat Nintendo graag enkele games exclusief voor de 3DS houdt, maar wat zou de Wii U enkele HD remakes van die exclusives goed kunnen gebruiken! En omdat de Wii U welbeschouwd eigenlijk een grote HD DS is, hoeft er qua gameplay mechanics weinig te gebeuren. Ik hoop op n systeem waar games slechts voor een half jaar exclusief zijn op de 3ds en/of de Wii U. Van een grote gamedatabase profiteren we uiteindelijk allemaal."

  Dit, en misschien een cross-buy mogelijkheid waar Nintendo naar aan het kijken is. Dus als je het spel voor de Wii U koopt krijg je er gratis de (digitale) 3DS-versie bij. 🙂