Koop drie 3DS-games en krijg een game gratis

Nintendo lanceert vanaf morgen 15:00 uur een actie met de pakkende titel “Zo Veel Spellen”. De actie houdt in dat je bij aanschaf van drie 3DS-games een game gratis krijgt. De drie games moeten wel voorkomen in onderstaande lijst me (top)titels, en de gratis game mag je uit dezelfde lijst uitzoeken:

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate
Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)
Luigi’s Mansion 2
Fire Emblem: Awakening
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity
Donkey Kong Country Returns 3D
Animal Crossing: New Leaf
Als je voor 30 juni 2013 de drie 3DS-games registreert en aan je Club Nintendo-account koppelt, dan krijg je een code om een van de andere games uit de lijst te downloaden in de Nintendo eShop. Ook reeds gekochte en geregistreerde games uit deze lijst tellen mee voor de actie, dus het is geen probleem als je al over één of meerdere titels uit de lijst beschikt.

Wees wel op tijd met het claimen van je downloadcode, want dit kan tot en met 31 juli 2013. Deze code is tot en met 31 december 2013 te verzilveren.

Kijk voor meer informatie op de website van Nintendo.

 1.   
  fdennis's avatar

  Moeten ze wel 3 toffe 3ds titels aanbieden want zo schiet die aanbieding niet op:P. Had graag Mario Kart 7 op die lijst willen zien dan was het nog het overwegen waard maar nu kom ik niet verder dan pokemon mystery dungeon.

 2.   
  Sympharion's avatar

  fdennis schreef, "Moeten ze wel 3 toffe 3ds titels aanbieden want zo schiet die aanbieding niet op:P. Had graag Mario Kart 7 op die lijst willen zien dan was het nog het overwegen waard maar nu kom ik niet verder dan pokemon mystery dungeon."

  Wat tof is is natuurlijk subjectief, maar ik weet wel dat Fire Emblem: Awakening, Luigi’s Mansion 2 en Monster Hunter 3 Ultimate drie hele goede games zijn als je naar de reviews kijkt.
  Fire Emblem: Awakening krijgt gemiddeld een 9,1 op metacritic.
  Luigi’s Mansion 2 krijgt een 8,6.
  Monster Hunter 3 Ultimate krijgt een 7,9.
  😉

 3.   
  segin's avatar

  Wat mij betreft zitten er genoeg goede titels tussen, hoor. De volgende titels, die ook in de lijst genoemd worden, staan op mijn verlanglijst: Luigi’s Mansion 2, Fire Emblem: Awakening, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, Donkey Kong Country Returns 3D en Lego City en Animal Crossing vind ik zeker interessant.

  Echter voel ik niets voor de digitale versies van de spellen en het kopen van drie spellen in één keer is wel erg duur.

 4.   
  Jelkey's avatar

  Haha een zeer vette actie van Nintendo! Ik ga hier zeker gebruik van maken. Was al van plan Luigi’s Mansion 2 en LEGO City te halen, dus is haal ik een derde game er ook wel bij, waarna ik een vierde mag uitkiezen! Donkey Kong en Monster Hunter 3 zijn zeer vet, al heb ik die laatste al op de Wii U. Hmmmmm keuzes keuzes..

 5.   
  toqeer's avatar

  wel een goeie actie van nintendo weer zou luigis mansion 2 best gratis willen, 🙂

 6.   
  Vlinder_'s avatar

  Mooie actie. Ik wou luigi’s Mansion, Animal Crossing, Lego City en Donkey Kong toch al kopen.