GN Lunchtip: Vier regels voor de Star Wars-reboot


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nu Star Wars weer terug naar het witte doek komt en we ook nieuwe games in de franchise kunnen verwachten is de vraag of kersverse eigenaar Disney goed met de serie omgaat. Wij zijn het helemaal eens met de vier onderstaande regels om de reboot van Star Wars helemaal goed te laten gaan. Teken trouwens ook even de petitie op www.dearjjabrams.com.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De echtheid van fantasietalen.

Eet smakelijk!

  1.   
    squidgyboy's avatar

    daar heeft hij helemaal gelijk in …. 8)

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop wel dat er nog wat kicke lightsaber gevechten zijn, want dat maakt Star Wars ook één onderdeel van.

  3.   
    LesserMagic's avatar

    Tegen beter weten in hoop ik dat er ooit nog eens een R- of NC-17 rated Star Wars film wordt gemaakt, bij voorkeur gefocust op de oude Sith Empire.