Vul PlayStation Network-portemonnee aan met 50 euro en krijg 10 euro gratis

Via de mail kregen wij van Sony Computer Entertainment een leuke tip. Als je lid bent van het PlayStation Network en je nu je digitale portemonnee aanvult met 50 euro via PayPal of iDeal, dan krijg je van Sony een gratis voucher met 10 euro. Binnen veertien dagen krijg je deze voucher met gratis 10 euro via het PlayStation Network.

Je hoeft deze 50 euro niet in één keer over te maken naar de virtuele portemonnee, want je ontvangt een voucher zodra je de 50 euro hebt bereikt. Daarnaast heeft Sony geen beperking ingesteld op het maximum aantal vouchers. Je kunt zo vaak je wilt 50 euro overmaken, iedere keer krijg je gratis 10 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van PlayStation. De actie geldt van 23 september tot en met 31 oktober.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Das nog eens handig. Alleen jammer dat ik net m’n PS Plus heb vernieuwd 🙁

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Goldcobra schreef, "Das nog eens handig. Alleen jammer dat ik net m’n PS Plus heb vernieuwd :("

    Idd wel leuke actie alleen jammer dat me ps plus nog wel even loopt, verder hoef ik ook niks te kopen nog.

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Je hebt niet per se Plus nodig en je hoeft het ook niet aan te schaffen voor deze actie. Je hoeft alleen je portemonnee aan te vullen tot aan 50 euro.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Daniel Z schreef, "Je hebt niet per se Plus nodig en je hoeft het ook niet aan te schaffen voor deze actie. Je hoeft alleen je portemonnee aan te vullen tot aan 50 euro."

    Nee oke maar plus kost weer 50 euro dus dan is die ook even gevuld je portemonnee 😉 , verder hoef je niks aan te schaffen maar ik koop eigenlijk nooit iets dus is 50 euro wel een bedrag om er op te zetten.

    Ik heb alleen een keer de gta’s aangeschaft via de store voor de rest niks, ik ga niet betalen voor dlc’s als alleen maar beetje extra wapens of kleren ofzo vind ik geld verspilling(Dat zijn meestal ook alleen maar de spellen als call of duty en die kant op die speel ik toch al niet.