Next-gen-versies Call of Duty: Ghosts verschijnen twee weken voor launch van consoles

De Britse tak van de internationale webwinkel Amazon heeft bekendgemaakt dat de Xbox One- en PlayStation 4-versies van Call of Duty: Ghosts op 5 november uitgebracht zullen worden, gelijktijdig met de current-gen-varianten. Dit is opvallend, aangezien de Xbox One en PlayStation 4 zelf pas vanaf respectievelijk 22 en 29 november in de Britse winkels liggen.

Op zijn website laat Amazon weten:

Please Note: Your Xbox One/PS4 version of Call of Duty: Ghosts will be dispatched to arrive on Tuesday, November 5. However you will not be able to play your game until you receive your console on Friday, November 22/Friday, November 29.
Call of Duty: Ghosts is niet de enige next-gen-game die al v贸贸r de release van de consoles zelf in de winkels zal liggen. Zo maakte EA eerder deze maand bekend dat de PlayStation 4- en Xbox One-versies van FIFA 14, Battlefield 4 en Madden NFL 25 drie dagen voor de launch van beide consoles zullen verschijnen.

Je kunt de PlayStation 4-versie van Call of Duty: Ghosts straks dus al op 5 november aanschaffen, om vervolgens tot 29 november enkel naar het hoesje te staren. Zodra je de game voor het eerst start, heb je er dus al drie毛nhalve week plezier van gehad! Dat is nog eens waar voor je geld krijgen.

  1.   
    WorldGamer's avatar

    fucking ziek!

  2.   
    Jesitim's avatar

    Dat is eigenlijk wel stom, dan heb je de game en dan moet je nog 2 weken wachten daarna voor je het kan spelen op de nieuwe consoles. (Maar ws kopen ze dan ook de current gen game).

  3.   
    Fabianb's avatar

    Weet je in ieder geval zeker dat je de game hebt als je de console binnen krijgt. Anders heb je misschien eerst alleen een console en dan moet het spel de volgende dag nog binnenkomen. Prima zo toch? 馃槼

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Beter voor dan n谩. 馃檪

  5.   
    Alias's avatar

    Kun je er gelijk mee aan de slag als je je console binnen krijgt, ik zie het probleem in ieder geval niet. 馃檪

  6.   
    gamepower's avatar

    eigenlijk wel grappig, maar dan kun je wel volop hopen op je nieuwe console!

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alias schreef, "Kun je er gelijk mee aan de slag als je je console binnen krijgt, ik zie het probleem in ieder geval niet. 馃檪 "

    Ik zie het probleem ook helemaal niet? Of ze nou het spel eerder vrijgeven ja of nee, in beide gevallen moet je wachten tot 29 november.

    Waar we ons toch allemaal niet druk over maken. 馃槙

  8.   
    SonyBoy's avatar

    Waarschijnlijk doen ze dit in de hoop dat ze dan GTA’s verkooprecord kunnen verbreken, maar het is gewoon triest. Je kan nu ook al lang de seasonpas van 50 euro van Ghosts op de Xbox kopen. Het is te gek voor worden! 馃槨

  9.   
    Leukste's avatar

    Voor mensen die nog nagels over hadden om op te bijten tot de nieuwe consoles uitkomen 馃檮