Second Life leeft nog

Herinner je je Second Life nog? Dat spelletje dat zo’n vijf jaar geleden helemaal hipperdepip was? Dat spelletje waarin je in een grote, open wereld kon communiceren met de avatars van andere spelers? Dat spelletje waarin pedofielen massaal afspraken maakten met kleine meisjes?

Nou, dat spelletje bestaat dus nog. En het viert dit weekend zelfs zijn tiende verjaardag! Om dat te vieren, heeft de game een complete make-over gekregen. Maar niet alleen op grafisch gebied zijn er verbeteringen doorgevoerd; er is nog veel meer nieuws onder de zon.

Zo worden spelers die de game nu opstarten verwelkomd door verbeterde chat-tools, realistischere lichteffecten en kortere laadtijden voor avatars. Ook kun je jouw Second Life-profiel koppelen aan je Facebook-pagina. Op die manier kun je kiekjes van je “tweede leven” delen met al je vrienden uit je echte leven. Je kunt nu dus eindelijk een Facebook-profielfoto van jezelf instellen waarop je niet vreemd kijkt!

Wil je meer weten over het vernieuwde Second Life, check dan de trailer hieronder.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Ze lopen in ieder geval wel episch de trappen af: 0:38 😛

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ooit geprobeerd, dacht dat het een soort van GTA achtige gameplay was. Natuurlijk niet met auto’s stelen en schieten en dergelijke, maar gewoon door een stad heen lopen.

    Het zijn maar kleine stukjes waar je je in bevindt, vele is onafgewerkt, wordt half geladen en dat soort zaken. Had toen nog geen normaal stukje grond kunnen vinden, iedereen vliegt rond, je ziet rare dingen.

    Niks voor mij, als het nou een spel was waarbij je net als GTA door een stad heen loopt, en iedere voorbijganger is een medespeler. Mini games, communiceren en dat soort zaken, zou veel leuker zijn!

    Dit is gewoon een overhypte onafgewerkte game waar nergens op slaatn..