Sony onthult PlayStation 4-bundel met Killzone: Shadow Fall

Als jij straks een PlayStation 4 in huis haalt, kun je als kersverse bezitter van een next-gen console natuurlijk apetrots zijn. Helaas heb je aan enkel het apparaatje zelf vrij weinig. Je hebt de PlayStation 4 immers gekocht om te kunnen genieten van next-gen-games! Het is dus handig als je meteen al een spelletje in huis hebt en wanneer je deze tegen een vriendenprijsje kunt aanschaffen, is dat uiteraard helemaal mooi.

De zojuist onthulde PlayStation 4-bundel met Killzone: Shadow Fall is dan ook wel erg aantrekkelijk. Deze bevat een 500 GB console, de game en een DualShock 4 controller. Het mooiste is dat je deze bundel voor 439 euro al in huis hebt! Voor de echte liefhebbers is er nog een megabundel. Hierin vind je een PlayStation 4, Killzone: Shadow Fall, 2 controllers en een PS Eye-camera. Het prijskaartje? 499 euro; net zoveel als je voor een Xbox One met Kinect betaalt.

Is Killzone: Shadow Fall niet echt jouw game? Wees gerust: Sony zal de komende week nog meer PlayStation 4-bundels aankondigen. Mensen die de PlayStation 4 reeds gepre-orderd hebben, krijgen in het Verenigd Koninkrijk als eerst de kans om hun standaardpakket te upgraden naar een gamebundel. Of deze actie ook in de Benelux zal gelden, is nog niet bekend. PlayStation UK-baas Fergal Gara vertelt:

Starting yesterday, our retail partners are contacting their pre-order customers in order, so starting with the first, working up to when they run out of that special bundle, saying, we now have clarity on exactly what PlayStation 4 bundles we have to offer for day one. Would you like option A, B, C or D? It is only fair the first people in the queue get first chance to get that. It’s a brilliant thing to do for the gamer. In theory there could be some free on day one, but I think it’s unlikely, because the people in that queue are going to say yes please.
Zou jij jouw standaardbundel, tegen betaling van 39 of 99 euro, upgraden naar een Killzone-pakket? Of kijk je meer uit naar een andere game? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Hercules's avatar

    nice ben benieuwd naar de andere bundels

  2.   
    mmx's avatar

    Heel mooi deze bundel .

  3.   
    blackname's avatar

    Weet iemand of die bundel met psvita al officieel is aangekondigd of nog steeds een gerucht.

  4.   
    Noice!'s avatar

    blackname schreef, "Weet iemand of die bundel met psvita al officieel is aangekondigd of nog steeds een gerucht."

    Gerucht. En na de onthullingen van de new Vita lijkt het erop dat het voorlopig nog niet zal gebeuren.

  5.   
    Supermario's avatar

    Mooie bundels.De complete bundel maar eens gaan aanschaffen.Voor 100 euro meer heb je dus de game een extra controller en de camera,niet verkeerd dus

  6.   
    3333/3333's avatar

    Is dit een nieuwsbericht of een advertentie?

    Vind het taalgebruik wel heel veel weg hebben van een verkoper.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Deze bundel zat er aan te komen, ik ga hem niet nemen vind killzone niks aan.

    Maar zal wel een goed verkopend pakket zijn

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik betaal dan slechts 40 euro voor Killzone inplaats van de 60 euro die een game kost, dus met andere woorden ja ik koop zeker de standaard bundel.

  9.   
    Goldcobra's avatar

    Mooie bundel, maarja, ik heb ‘m pre-order al staan en de games die ik wil ook al gepre-orderd

  10.   
    ferdi81's avatar

    duidelijk die van 499 ben ook wel benieuwd welke bundels nog meer komen en of ze de releasedatum waar kunnen maken. voor als nog heeft sony nl niks laten weten aan de game mania stores.

  11.   
    Denniscan's avatar

    Komen die bundels dit jaar nog of pas volgende jaar?
    Dat er nu te kort aan consoles zijn?

  12.   
    soldierarjan's avatar

    Als ik mijn pre-order om kan zetten na de bundel van 500 euro dan doe ik dat als ik hem dan nog op dag 1 krijg.

  13.   
    gamepower's avatar

    mooie bundels! alvast voor de liefhebbers van de ps4, ik koop geen ps4 maar moet wel toegeven dat sony hier een mooie zet doet, nu hopen voor de fans dat deze bundels op de release komen! al vind ik het vreemd dat sony nu pas met die bundels komt, de release is al binnen 2 maand!

    zou natuurlijk ook leuk zijn als MS met een tegenzet afkomt, want ik sta met een pre-order in frankrijk met FIFI 14,
    maar ik speel niet graag voetbal games