Battlefield 4 naar next-gen te upgraden middels code

Kun je niet wachten op de volgende generatie consoles, maar wil je wel al met Battlefield 4 aan de slag? Dat kan uiteraard, en het is tevens mogelijk de shooter van de huidige consoles te upgraden naar de next-gen. Als je Battlefield 4 namelijk op de PlayStation 3 of Xbox 360 koopt, krijg je een code die je eenmalig voor 9,99 euro kunt inwisselen, waarmee je Battlefield 4 kunt ‘vrijspelen’ op de PlayStation 4 en Xbox One.

Battlefield 4 verschijnt op 29 oktober voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc en zijn launch titels op PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  DexMax's avatar

  Dit is wel voor mensen die het spel in winkels uit bepaalde landen hebben gekocht (Spanje, Groot-Brittannië, USA, Spanje en Duitsland). Dit is een voorlopige lijst.
  Klik hier voor de blogpost van EA.

 2.   
  Goldcobra's avatar

  DexMax schreef, "Dit is wel voor mensen die het spel in winkels uit bepaalde landen hebben gekocht (Spanje, Groot-Brittannië, USA, Spanje en Duitsland). Dit is een voorlopige lijst.
  Klik hier voor de blogpost van EA."

  Damn, ik hoop echt dat het snel naar Nederland komt. Waarom hebben wij hier geen GameStop of Amazon 🙁

 3.   
  Sa.'s avatar

  Goldcobra schreef, "

  ”DexMax” schreef, "Dit is wel voor mensen die het spel in winkels uit bepaalde landen hebben gekocht (Spanje, Groot-Brittannië, USA, Spanje en Duitsland). Dit is een voorlopige lijst.
  Klik hier voor de blogpost van EA."

  Damn, ik hoop echt dat het snel naar Nederland komt. Waarom hebben wij hier geen GameStop of Amazon :("

  Dat vraag ik me ook al jaren af… 🙁 😥

 4.   
  DGonlag2's avatar

  Zou wel leuk zijn als dit naar Nederlands komt.
  Ik heb de PS4 toch niet meer bij release, maar wil toch erg graag z.s.m. BF4 spelen. Ik wacht nu maar met het spel kopen tot ik een PS4 binnenkrijg (wanneer dat ook mag zijn), maar als ik voor ‘maar’ 10 euro het spel kan upgraden, dan wil ik hem best op release halen.
  Maarja, natuurlijk wordt er niet omgekeken naar Nederland…. 👿

  EDIT: http://blogs.battlefield.com/2013/09/upgrade-to-nextgen/?utm_campaign=bf-social-us-socom-tw-tw-upgrade-to-nextgen-091313&utm_source=tw&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-tw-tw-upgrade-to-nextgen-091313
  Als ik het goed lees krijg je bij elke retailer in Europa een code in je hoesje om je spel te upgraden naar een PS4 editie. Ik zie nergens dat het land gebonden is. Die specifieke retailers (Gamestop, GAME) bieden alleen de mogelijkheid om je spel fysiek te upgraden (voor 15 dollar).

  Met die code in je hoesje krijg je dan de PS Store versie neem ik aan, kan interessant zijn omdat dan waarschijnlijk laadtijden in je spel sneller zijn. Je bent dan namelijk niet gebonden aan de snelheid van de Blu-Ray reader.