Nieuwe PlayStation 4-bundel gespot op Franse website Amazon

Op de Franse website van Amazon is een compleet nieuwe PlayStation 4-bundel opgedoken. Niet geheel onverwachts bevat de bundel een game, namelijk Killzone: Shadow Fall, en een extra controller. Bekijk de bundel hieronder of op de site van Amazon.

De bundel bevat naast Killzone: Shadow Fall en twee DualShock 4 controllers ook nog een PlayStation Camera. Als je het ons vraagt is de adviesprijs van 499 euro dan ook een schijntje en zeker een aanrader voor Killzone-fans.

Of de bundel eind november ook daadwerkelijk naar Nederland komt is nog even de vraag, Sony heeft de bundel immers nog niet officieel aangekondigd. Ook is de bundel op moment van schrijven nog niet te vinden op de websites van Nederlandse retailers.

De PlayStation 4 ligt vanaf 29 november in de Nederlandse winkels, evenals Killzone Shadow Fall.

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    I like ๐Ÿ˜› Ik wil ooit nog eens een PS4 kopen, dus zo’n bundel zou mooi zijn.

  2.   
    Andrevantoever's avatar

    Op amerikaanse Amazon zijn ook al bundels verschenen met o.a battlefield 4, watch_dogs, Knack, en ook killzone

  3.   
    PSPfreaky's avatar

    Andrevantoever schreef, "Op amerikaanse Amazon zijn ook al bundels verschenen met o.a battlefield 4, watch_dogs, Knack, en ook killzone "

    Zou mooi zijn, Watch Dogs lijkt me wel wat ๐Ÿ™‚

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus eigenlijk krijg je de game dan helemaal gratis. Ik denk niet dat we die bundel hier snel zien aangezien alle ps4’s nu op een wachtlijst komt te staan. :/

  5.   
    mmx's avatar

    Cool deze bundel wil ik zeker wel ๐Ÿ™‚

  6.   
    lilrobbie22's avatar

    Geen verkeerde bundel maar het is wel een beetje raar dat er een 2e controller bij zit terwijl je killzone niet spliscreen ka n doen..

  7.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik zit bij de Day One levering van de PS4 bij Game Mania. Als deze editie voor Nederland op launch officieel wordt bevestigd, dan ga ik bij Game Mania vragen of ze mijn PS4 day one om kunnen zetten in de day one met Killzone Shadow Fall + Eye camera + 2e controller.

  8.   
    FishHookz's avatar

    Dus als je een Playstation 4 koop voor 500 euro met Playstation Eye en Killzone is het normaal maar als je een Xbox One koop met Kinect en Forza 5 of een andere game is het te duur ?

  9.   
    gamepower's avatar

    als deze bundel echt verschijnt op de release date( wat ik betwijfel) worden de pre-orders voor day one serieuze genaaid!

    vind het een beetje vreemd dat ps fans nu wel zeggen dat deze bundel prima is voor 499 euro! omdat er steeds geluld word dat de xbox one 100 euro duurder was! terwijl de bundel van MS +- het zelfde is xbox one + kinect+ FIFA 14, voor 499!

    terwijl de kinect van MS zoveel hoger aangeprezen word dan de ps camera, ook is killzone niet meer wat het in het eerste deel was! geef mij dan liever FIFA 14! toegeven je hebt een extra controller erbij altijd handig!
    maar nu zie je maar dat het geen kwestie van die 100 euro was, maar eigenlijk gewoon fanboy gedrag!

  10.   
    soldierarjan's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Ik zit bij de Day One levering van de PS4 bij Game Mania. Als deze editie voor Nederland op launch officieel wordt bevestigd, dan ga ik bij Game Mania vragen of ze mijn PS4 day one om kunnen zetten in de day one met Killzone Shadow Fall + Eye camera + 2e controller."

    Ik ga dat ook zeker proberen om dan de bundel te krijgen.
    Heb nu ook bij game-mania day one pre-order staan.

  11.   
    scarface123's avatar

    FishHookz schreef, "Dus als je een Playstation 4 koop voor 500 euro met Playstation Eye en Killzone is het normaal maar als je een Xbox One koop met Kinect en Forza 5 of een andere game is het te duur ?"

    ze geven je tenminste een keuze. zelf koop ik hem zonder camera gebruik dat troep toch niet

  12.   
    Denniscan's avatar

    FishHookz schreef, "Dus als je een Playstation 4 koop voor 500 euro met Playstation Eye en Killzone is het normaal maar als je een Xbox One koop met Kinect en Forza 5 of een andere game is het te duur ?"

    er zit bij de playstation ook nog een extra controller bij.