Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Video Preview Battlefield 4 (GC13) deel 2

Omdat Leon Stougie de vorige keer alleen aan de slag kon met de Infanty modus van Battlefield 4 is hij nog een keer teruggegaan om de echte multiplayer ervaring mee te krijgen. Golfslag, eilandjes en heel veel boten geven een echt beeld van Battlefield 4.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Met dat schip gebeurt pas als iemand de windmolen kapot schiet, niet als het flatgebouw in Siege of Shanghai waarbij je vier pilaren kapot moet zien te krijgen.

  Edit: Oh trouwens, de bedoeling van Levolution is dat het juist níet random gebeurt, maar player-triggered is, volgens mij 😛

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Goldcobra schreef, "Edit: Oh trouwens, de bedoeling van Levolution is dat het juist níet random gebeurt, maar player-triggered is, volgens mij :P"

  Op zich bedoelde ik dat ook, maar verwoorde het iets anders. Random, als in dat het op ieder moment in de game kan gebeuren (als die wolkenkrabber maar genoeg beschadigd is). Met scripted doelde ik meer op zoiets als bij Caspian Border in BF3 waarbij bij een specifiek aantal tickets die pilaar omviel en waar je als speler verder weinig invloed op had. 🙂