Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Video Preview: Command & Conquer

De nieuwe Command & Conquer wil ouderwets zijn, in de stijl van Generals en is free to play. Peter ging ermee aan de slag…

  1.   
    Andrevantoever's avatar

    Hou je bek joh, 😆

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik ben er mee eens C&C is met de jaren achteruit gegaan. Deze nieuwe voelt aan als een oude C&C alleen voor mijn gevoel mis ik iets. Het voelt erg beperkt aan en wordt gericht op rushen.

    Waarom? Dat mag ik nog niet zeggen, NDA.. Maar het gaat wel de betere kant op. 🙂

  3.   
    SFNL1984's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik ben er mee eens C&C is met de jaren achteruit gegaan. Deze nieuwe voelt aan als een oude C&C alleen voor mijn gevoel mis ik iets.
    "

    Ehh mis je gewoon Westwood Studio’s 😉 Nadat hun door EA gesloten werden ging het snel bergafwaarts (Dus vanaf 2003)

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik ben er mee eens C&C is met de jaren achteruit gegaan. Deze nieuwe voelt aan als een oude C&C alleen voor mijn gevoel mis ik iets. Het voelt erg beperkt aan en wordt gericht op rushen.
    Waarom? Dat mag ik nog niet zeggen, NDA.. Maar het gaat wel de betere kant op. 🙂
    "

    Ik ben het er ook mee eens Red Alert was leuk daarna generals was leuk maar de andere C&C was gewoon niks vond ik, te veel toekomst dingen en weet ik het C&C hoort gewoon lekker basis bouwen met normale tanken en weet ik het.

    Ik heb ultimate collection van C&C maar heb alleen Red Alert 2 & 3, en generals geïnstalleerd dan aangezien ik de rest gewoon niks aan vind mijn mening dan.

  5.   
    Rudizo18's avatar

    haha dat begin is geniaal! :3