Call of Duty: Ghosts multiplayer brengt squads, dynamic maps en nieuwe modi

Tijdens de speciaal georganiseerde persconferentie voor de multiplayer van Call of Duty: Ghosts komt op dit moment veel informatie vrij. Zo zal de game meer dan dertig nieuwe wapens krijgen, zijn kill streaks eindelijk verleden tijd en kun je je stats altijd bekijken via speciaal gemaakte apps.

Allereerst de grootste veranderingen in de multiplayer. Perks zijn namelijk compleet op de schot gegaan. Je krijgt punten die je kunt verdelen om perks te selecteren, maar perks hebben een verschillende waarde. Zo kun je tien kleine perks kiezen die alleen één punt waard zijn, maar ook drie grote perks van 3 en één van één. Om te laten zien dat Infinity Wards heeft geluisterd naar de fans zullen de Kill Streaks verleden tijd zijn en zullen ook minder vliegende objecten de multiplayerpotjes verpesten. In plaats daarvan zullen beloningen meer op de grond geschieden.

Daarnaast krijgen squads een grote rol in de game. Daarbij is de A.I. naar eigen zeggen zo realistisch dat het lijkt alsof je met echte mensen speelt. Er zullen grotere mappen zijn voor je squads, want je kunt met zes spelers strijden, terwijl elke speler een eigen squad heeft.

Ook zijn de mappen dynamischer, want de heren van Infinity Ward willen graag de singleplayer ervaring naar de multiplayer brengen. Zo zal er van alles gebeuren in de mappen die je speelt.

Andere veranderingen zijn te vinden in de gameplay, zo zal een speler nu automatisch om de hoek van een muurtje leunen, kun je sliden over obstakels en kun je op je knieën glijden.

Meer informatie druppels op dit moment binnen via de Call of Duty Ghosts persconferentie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren