Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: FIFA 14 FC Barcelona Trailer

De komende drie jaren is FC Barcelona een samenwerking aangegaan met de FIFA-franchise. Dit betekent dat de spelers en stadium van Barcelona in grote mate aanwezig zijn in FIFA 14 en er een FIFA-toernooi wordt gehouden bij FC Barcelona om de beste gamer in de selectie te vinden.

FC Barcelona heeft de laatste jaren geheerst in het Europese voetbal met vele prijzen en de unieke manier van voetballen. Waarom FC Barcelona zo goed en uniek is leggen enkele spelers aan ons uit, natuurlijk gecombineerd met gameplaybeelden van FIFA 14!

  1.   
    Lashrom's avatar

    Op dit moment, met de huidige gaming technologie vind ik dat FIFA 14 niet echt een vooruitgang heeft geboekt aan de hand van de trailer te zien. Gezichten kunnen volgens mij wel veel beter. Volgens mij heeft het te maken met de game engine die EA gebruikt. Op dit moment vind ik qua grafische techniek de engine van PES veel beter en mooier. Wel is het mooi om te zien hoe iedere speler zijn eigen unieke (loop, dribbel) bewegingen heeft, die je ook echt aan de speler kan herkennen. Nou maar afwachten op de demo.

  2.   
    Lucvz's avatar

    Lashrom schreef, "Op dit moment, met de huidige gaming technologie vind ik dat FIFA 14 niet echt een vooruitgang heeft geboekt aan de hand van de trailer te zien. Gezichten kunnen volgens mij wel veel beter. Volgens mij heeft het te maken met de game engine die EA gebruikt. Op dit moment vind ik qua grafische techniek de engine van PES veel beter en mooier. Wel is het mooi om te zien hoe iedere speler zijn eigen unieke (loop, dribbel) bewegingen heeft, die je ook echt aan de speler kan herkennen. Nou maar afwachten op de demo."

    Je loopt toch niet contstant naar die gezichten te kijken als je aan het spelen bent? Ik vind om dit moment FIFA vele malen beter als PES, het uiterlijk van FIFA is niet zo goed als dat van PES maar de gameplay is vele malen beter. De mogelijkheden die je krijgt in FIFA zijn ook veel beter als die van PES en het maakt mij niet zo zeer veel uit of de gezichten tot in detail uitgewerkt zijn. Ik heb liever dat ik wel van afstand kan zien dat je ziet dat je met Messi speelt of etc.

    Dat laatste punt wat je maakt is overigens toch een verbetering qua game technologie. Natuurlijk weten we nog niet hoeveel spelers een unieke loop hebben maar als het er een heel aantal zullen zijn en echt goed uitgewerkt is vind ik dat al een goede stap vooruit eerlijk gezegd.

  3.   
    WorldGamer's avatar

    Leuk, Maar alweer Barca? Kom op Fifa… alweer Messi op de cover? ….