FIFA 14 per oktober uit EA Access Vault

Voor de allereerste keer wordt de EA Access Vault een beetje kleiner. Per 18 oktober verdwijnt FIFA 14 namelijk compleet uit de Vault. Niet apart, aangezien EA eerder al liet weten te stoppen met de ondersteuning voor het spel.

Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om met FUT-teams te spelen, online de strijd aan te gaan, of met online valuta te betalen. Wel blijft het mogelijk offline met het spel bezig te blijven, en spelers die het spel reeds gedownload hebben uit de Vault, zullen het ook niet kwijtraken.

In een statement laat EA weten dat het de bedoeling is dat een spel slechts heel sporadisch uit de Vault verwijderd wordt:

We’re sad to see any title leave the collection, and rest assured that we’ll do our best to limit removals in the future. For now, we hope you’ll enjoy the other great games in our service -like all the latest FIFA titles- and we look forward to seeing you on the pitch.
Vind je het jammer dat FIFA 14 verdwijnt? Of is het juist iets goeds dat oudere spellen na verloop van tijd de Vault verlaten? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Denk dat het geen rare keuze is. We zijn ondertussen al jaren verder dus veel zal het niet meer gespeeld worden toch?