Rockstar onthult strategy guides GTA 5

Wanneer jij op reis gaat naar een gigantische stad en je vastberaden bent om elke uithoek verkennen, dan ontkom je er bijna niet aan om een reisgids te kopen. Voor mensen die straks GTA 5 gaan spelen en geen rust hebben voordat ze de game 100 procent hebben voltooid, is de “reisgids” van Brady Games dan ook onmisbaar.

Rockstar Games heeft zojuist twee strategiegidsen onthuld voor Grand Theft Auto 5. De eerste, die een adviesprijs van 17,49 euro zal meekrijgen, telt 400 pagina’s en vertelt je alles wat je moet weten over de game. Het boek bevat kaarten die je gedetailleerd uitleggen hoe je elke missie kunt voltooien, uitgebreide beschrijvingen van wat er zoal te doen is buiten de missies en plattegronden die elke vierkante centimeter van Los Santos en Blaine County in kaart brengen.

Voor de echte fans is er de Limited Edition-variant, met een prijsje van 20,99 euro. Dit hardcover-boek is 432 pagina’s dik en huisvest niet alleen alles wat de normale editie ook bevat, maar ook een reeks prachtige illustraties. Bovendien ontvangt iedereen die de Limited Edition pre-ordert een exclusieve lithograph.

De strategiegidsen zijn nu te pre-orderen en verschijnen op 17 september, gelijktijdig met GTA 5.

  1.   
    GUNBOY555's avatar

    ik ga die limited edition pre-orderen

  2.   
    JohnnyBNL's avatar

    Ik heb gister die Limited Edition gereserveerd in Groot-Brittannië (Game.co.uk) Als je hem importeert net als ik, kost het inclusief verzending 27 euro.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik ga zeker wel de Limited Editie Guide halen.
    Normaal doe ik dat niet maar een game zoals Grand Theft Auto 5 verdiend een extra plekje in mijn kast van kennis. :b

    En ik hou er ook wel van om dit soort ontwikkelaars support te geven om hun merchandise te kopen.
    Want deze game zou wel er duur zijn geweest.

  4.   
    gamepower's avatar

    spijtig dat ze GTA5 niet meteen op de nieuwe consoles releasen, ik ben nochtans grote fan van GTA maar dit vind ik een gemiste kans van sony en MS dit had een systeem seller kunnen worden! ik laat GTA links liggen! want eenmaal dat mijn xbox one onder mijn tv staat, gaan mijn oudere consoles de zolder op! ik ga niet gamen op een oude console als ik hier een nieuwe heb staan

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    gamepower schreef, "spijtig dat ze GTA5 niet meteen op de nieuwe consoles releasen, ik ben nochtans grote fan van GTA maar dit vind ik een gemiste kans van sony en MS dit had een systeem seller kunnen worden! ik laat GTA links liggen! want eenmaal dat mijn xbox one onder mijn tv staat, gaan mijn oudere consoles de zolder op! ik ga niet gamen op een oude console als ik hier een nieuwe heb staan"

    Het gaat toch echt niet alleen maar om de grafix maar vooral de gameplay ook, met gta heb je gewoon veel plezier ongeacht de grafix.

  6.   
    3333/3333's avatar

    Carlos0_0″][quote=”gamepower schreef, "spijtig dat ze GTA5 niet meteen op de nieuwe consoles releasen, ik ben nochtans grote fan van GTA maar dit vind ik een gemiste kans van sony en MS dit had een systeem seller kunnen worden! ik laat GTA links liggen! want eenmaal dat mijn xbox one onder mijn tv staat, gaan mijn oudere consoles de zolder op! ik ga niet gamen op een oude console als ik hier een nieuwe heb staan"

    Het gaat toch echt niet alleen maar om de grafix maar vooral de gameplay ook, met gta heb je gewoon veel plezier ongeacht de grafix.[/quote]

    Als je 30 fps of minder lekker vind spelen moet idd je vooral de current gen versie gaan kopen.

  7.   
    GUNBOY555's avatar

    hij komt pas 8 maanden later of nog langer op next gen dus daar ga ik dus echt niet op wachten

  8.   
    Lucvz's avatar

    Ik kan het ook wel zonder boek… Vind het leuker om zelf uit te vogelen hoe alles moet dan dat je zo’n boekje erbij gebruikt.

  9.   
    GUNBOY555's avatar

    kan maar er staan ook foto’s in en niet alleen maar hoe je alles moet doen

  10.   
    gamepower's avatar

    [/quote]
    Het gaat toch echt niet alleen maar om de grafix maar vooral de gameplay ook, met gta heb je gewoon veel plezier ongeacht de grafix.[/quote]

    daar heb je natuurlijk gelijk in, het gaat me niet om grafix gewoon om principe, rockstar gaat er maar vanuit dat iedereen GTA gaat kopen op ps3 of xbox 360, terwijl een paar weken later de nieuwe consoles eraan komen, zoals ik al zei, ze hadden daar zeker rekening mogen mee houden, maar ik vind het een beetje gemakzucht!
    vind het zelfs spijtig, want dit ging zeker mijn eerste game op next- gen geworden zijn! maar ik ga geen console kopen van 499 om op mijn oude console GTA te gamen

  11.   
    Leon's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Ik heb gister die Limited Edition gereserveerd in Groot-Brittannië (Game.co.uk) Als je hem importeert net als ik, kost het inclusief verzending 27 euro."

    Bij Bol.com is bij 21 euro 😉 Heb je hem ook nog eens op de releasedag in huis.

  12.   
    GamerJaime's avatar

    Ik heb ergens het gevoel dat jullie zo’n guide nog wel eens zouden kunnen gaan weggeven bij PrijsvraagVrijdag. 🙄 Hoe dan ook die guide lijkt me leuk om te hebben als verzamelitem en om op een avond eens lekker relaxt doorheen te bladeren maar in principe ben ik ook een gamer die eerst alles helemaal zelf wilt checken. Ik weet nog niet of ik hem ga aanschaffen.

  13.   
    Rijstekorrel's avatar

    Erik Rommel schreef, "

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”gamepower”].."

    Het gaat toch echt niet alleen maar om de grafix maar vooral de gameplay ook, met gta heb je gewoon veel plezier ongeacht de grafix."

    Als je 30 fps of minder lekker vind spelen moet idd je vooral de current gen versie gaan kopen. [/quote]

    Met gemak ik vermaak me zelfs nog met gta 3/ vice city en san adreas met gemak.

  14.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Die guide van IV was erg handig… prachtig boek voor een redelijke prijs 😉

  15.   
    IYF's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Ik heb gister die Limited Edition gereserveerd in Groot-Brittannië (Game.co.uk) Als je hem importeert net als ik, kost het inclusief verzending 27 euro."

    Kun je ‘m dan niet beter bijvoorbeeld bij bol.com halen voor 20 euro? Lijkt me voordeliger 😛