Sony bevestigt bestaan Gran Turismo-film

Veel gameverhalen lenen zich perfect voor een film. Denk hierbij aan de avonturen van Commander Shepard uit Mass Effect, het cowboyleven van John Marston of de overlevingstocht van Joel en Ellie uit The Last of Us. Hoe iemand een film wil maken van Gran Turismo, een game waarin het enkel rijdt om het perfect rijden van rondjes op een racebaan, is ons echter een raadsel.

Dat weerhoudt Sony er niet van om een heuse Gran Turismo-film te gaan ontwikkelen. Dit heeft een woordvoerder van Sony Computer Entertainment UK bevestigd. Michael de Luca en Dana Brunetti, bekend van The Social Network en Fifty Shades of Grey, zullen optreden als producers.

De producers van Fifty Shades of Grey die zich gaan storten op Gran Turismo? Dat belooft een flinke dosis autoporno te worden…

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    O.M.G, nu ik eraan denk. Wat zou ik maar graag een The Last of Us film willen zien. Tijd om een Kickstarter te lanceren! :b Maar seriues make it happen!

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    Waarom zou je een film van The Last of Us willen zien? De game lijkt al op een film. 😀
    Je krijgt een gelijkaardige ervaring.

    Hopelijk wordt de film GT geen fantasie zoals Fast&Furious.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Waarom niet een film maken ZONDER verhaal, dat kan best.

    Grand Prix van John Frankenheimer en Le Mans met Steve McQueen hadden ook evengoed zonder verhaal gekund. Elke race is al zijn eigen verhaal, al die onzin buiten de baan is echt overbodig.

  4.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Erik Rommel schreef, "Waarom niet een film maken ZONDER verhaal, dat kan best.
    Grand Prix van John Frankenheimer en Le Mans met Steve McQueen hadden ook evengoed zonder verhaal gekund. Elke race is al zijn eigen verhaal, al die onzin buiten de baan is echt overbodig. "

    Precies…denk dat het deels docu is..maar desalniettemin heb ik veel zin om deze film te gaan zien. Go Gran Turismo! (En gebruik dan ook gelijk de mooie videobeelden ervan voor in-game GT) 😉

  5.   
    GUNBOY555's avatar

    oke in het spel can je auto al niet helemaal over de kop en kapot gaan dus ik denk dat het een saaie film gaat worden